Δολοφονία Τοπαλούδη: «Μετά το βιασμό το κορίτσι μου φοβάται για τη ζωή της»

Ξεσπά στο Star ο πατέρας της 19χρονης που φέρεται να βιάστηκε από τον 20χρο

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας με ειδικές ανάγκες που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον Αλβανό κατηγορούμενο για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη ξεσπά αποκλειστικά στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου. 

Δολοφονία Τοπαλούδη: Πρώτη φορά ο 19χρονος Αλβανός μιλά μέσα από τη φυλακή

«Θέλω την απόλυτη τιμωρία τους  γιατί είναι αυτό που πραγματικά τους αξίζει. Είμαι ο πατέρας της μικρής και αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα  και θα είμαι εκεί όταν θα έρθει η ώρα που θα γίνει η  πρώτη δικάσιμος και δεν ξέρω τον εαυτό μου, δεν ξέρω πώς θα τους αντικρύσω.  Δεν ξέρω τι θα κάνω. Αυτό είναι που με τρομάζει. Αν θα τους ορμήσω… δεν ξέρω πώς θα ανταπεξέλθω σε εκείνη τη στιγμή», είπε στο Star ο πατέρας της 19χρονης που φέρεται να βίασαν από κοινού, σύμφωνα με το βούλευμα,  ο Αλβανός φερόμενος ως δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη και ένας Ρομά 23 ετών.

Η κόρη του δεν είχε τη μυική δύναμη να τους απωθήσει όταν οι δύο νεαροί επιχείρησαν να τη βιάσουν. Όπως είπε, τους αντιστάθηκε, αλλά εκείνοι ήταν πιο δυνατοί. 

Επτά μήνες τώρα το κορίτσι, που έχει αναπηρία πάνω από 67% ζει τον απόλυτο εφιάλτη, όπως περιγραφεί ο πατέρας της.

«Από το μυαλό της δεν μπορεί να το βγάλει. Δεν κοιμάται με σβηστό το φως, κοιμάται με ανοιχτό. Με τον παραμικρό θόρυβο τρομάζει, κάτι σαν ψυχολογικό σοκ. Στο δρόμο πάντα κυκλοφορεί  ή με το θείο της ή με την αδερφή της, με την μητέρα της. Μόνη της δενβγαίνει έξω γιατί φοβάται ότι μπορεί κάποιος από τους συγγενείς των κατηγορουμένων να της επιτεθούν.  Φοβάται  για τη ζωή της», είπε ο πατέρας της 19χρονης. 

Το παραπεμπτικό βούλευμα για τους δυο κατηγορούμενους  είναι καταπέλτης. Όπως αναφέρει ο Αλβανός και ο Ρομά είχαν εγκληματικό σχέδιο από την αρχή. Την παρέσυραν λέγοντάς της ότι θα πήγαιναν βόλτα να ακούσουν μουσική. Όταν  μπήκε στο αυτοκίνητο κλείδωσαν τις  πόρτες, τη χτύπησαν, της  έσκισαν τα ρούχα και την ανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις. Εκείνη τους παρακαλούσε να σταματήσουν, όμως οι δύο κατηγορούμενοι την απείλησαν ότι θα την ξαναβιάσουν.

Οι δυο τους θα δικαστούν για τον βιασμός της 19χρονης σε λίγους μήνες. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top