Δολοφονία Γάλλου: «Τον έπιασε αμόκ κι έσπασε έναν καθρέφτη για να κοπεί»

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η Γαλλομαροκινή

Προσωρινά κρατούμενη, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, κρίθηκε η 44χρονη Γαλλοαλγερινή, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 56χρονου Γάλλου με τον οποίο έκανε διακοπές στον Τσούτσουρα Ηρακλείου.

Η γυναίκα κατηγορείται ότι δολοφόνησε με ένα ψαλίδι τον φίλο της σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ωστόσο η ίδια επιμένει ότι είναι αθώα και ότι ο 56χρονος αυτοτραυματίστηκε.

Κρήτη: Νεκρός μετά από χτυπήματα με ψαλίδι - Συνελήφθη η σύντροφός του

Σύμφωνα με το Cretalive, η 44χρονη, που καθ' όλη τη διάρκεια της απολογίας της δε σταμάτησε να κλαίει, είπε ότι με τον 56χρονο που ήταν πρώτος ξάδερφός της, είχαν αναπτύξει ερωτική σχέση τους τελευταίους μήνες και κυρίως, όπως υποστήριξε εκείνη, για ανθρωπιστικούς λόγους, καθώς ο 56χρονος εκτός από σοβαρότατα προβλήματα υγείας αντιμετώπιζε και ψυχολογικής φύσεως ζητήματα.

Η γυναίκα είπε πως και στο παρελθόν ο άνδρας είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και μάλιστα είχε και μια μεγάλη ουλή στο λαιμό. 

Για το επίμαχο βράδυ, ανέφερε πως από νωρίς περνούσαν καλά, ερωτοτροπούσαν στην πισίνα, όμως όταν εκείνος ανέβηκε στο δωμάτιο έπαθε μια ψυχολογική μετάπτωση, θυμήθηκε την αδερφή του που δεν είναι στη ζωή, αλλά και την απόπειρα αυτοκτονίας που ο ίδιος είχε κάνει.

Η 44χρονη περιέγραψε τον 56χρονο σε κατάσταση αμόκ, να σπάει τον καθρέφτη και να προσπαθεί να κοπεί, ενώ εκείνη προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και γι’ αυτό έχει τα αμυντικά τραύματα ο άνδρας, καθώς εκείνη προσπαθούσε να τον κατευνάσει.

Εν τω μεταξύ, ακόμη δεν έχει διαβιβαστεί η ιατροδικαστική έκθεση, ενώ έχει προκύψει ζήτημα, καθώς η 44χρονη είχε προγραμματίσει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο για τις 29 Ιουλίου, ενώ δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει και με τη 14χρονη κόρη της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top