Αιγάλεω: Ένοχη η σύζυγος του σωματοφύλακα για την δολοφονία του

Σε κλάματα ξέσπασαν οι γιοί της στο άκουσμα της απόφασης

Ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κρίθηκε η σύζυγος του σωματοφύλακα, ο οποίος δολοφονήθηκε στο κρεβάτι του την ώρα που κοιμόταν στο Αιγάλεω, με το δικαστήριο να της αναγνωρίζει το ελαφρυντικό του σύννομου προτέρου βίου. 

Σοκαρισμένοι από την απόφαση οι δύο γιοι της ξέσπασαν σε κλάματα, με τον έναν από τους δύο να δηλώνει:

Επιβιώσαμε χωρίς το μπαμπά θα επιβιώσουμε και τώρα. 

Αιγάλεω: Τι υποστήριξε η κατηγορούμενη για τη δολοφονία του συζύγου της

«Είμαι αθώα. Θα σε φάει το παιδί σου, όπως σε έτρωγε τόσα χρόνια» είπε απευθυνόμενη στην πεθερά της

Δείτε το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR

Καταπέλτης στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας

Νωρίτερα ο εισαγγελέας κατά την αγόρευσή του είχε ζητήσει την ενοχή της, λέγοντας πως ο δολοφόνος είχε προμελετήσει και προσχεδιάσει το έγκλημα, τον τρόπο που θα δολοφονήσει τον άνδρα, αλλά και το μέσο με το οποίο θα το έκανε αυτό. 

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Στο σκαμνί η σύζυγος - Τι είπε στο Star

Σημείωσε πως ο δράστης δεν εκτέθηκε σε κινδύνους και πως η κατηγορούμενη γνώριζε καλά ότι μόνο την ώρα του ύπνου θα μπορούσε να σκοτώσει τον σύζυγό της και μάλιστα με το ίδιο του το όπλο, το όποιο ήξερε ότι το φυλούσε κάτω από το μαξιλάρι του. 

«Η κατηγορούμενη είχε τον τρόπο να επιτεθεί και να εξαφανίσει το όπλο, το οποίο το πέταξε κάτω από τον καναπέ. Είχε κίνητρο και σχεδίαζε τη μετέπειτα συμπεριφορά της και τι θα ισχυριστεί στην αστυνομία», είπε ο εισαγγελέας. 

Για τους λόγους αυτούς ζήτησε την ενοχή της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Παίρνοντας τον λόγο ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Π. Σαράκης τόνισε πως πρόκειται για μια «σύγχρονη ελληνική τραγωδία».

«Θα κρεμάσετε στο σχοινί αυτή τη μάνα; Εάν καταδικάσετε αυτή τη μάνα δε θα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος τα βραδιά» 

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι το μοιραίο βράδυ άγνωστος μπήκε στο σπίτι τους από μια ανοιχτή μπαλκονόπορτα και πυροβόλησε τον σύζυγό της την ώρα που κοιμόταν μόνος του στο κρεβάτι τους. 

Εκείνη κοιμόταν μαζί με τους γιους της στο δωμάτιό τους και ξύπνησε μέσα στη νύχτα από τον γιο της, ο οποίος βρήκε νεκρό τον πατέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δε βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας ούτε στα χέρια της, ούτε στα χέρια των παιδιών της, τα οποία πιστεύουν στην αθωότητά της και τη στηρίζουν. 
 

Ρεπορτάζ: Άννα Λίτινα 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top