Έγκλημα στο Αιγάλεω: Στο σκαμνί η σύζυγος - Τι είπε στο Star

Κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον άνδρα της ενώ κοιμόταν

Αναβίωσαν στο δικαστήριο οι φρικτές μνήμες από τη δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου εταιρίας ασφαλείας, που είχε βρεθεί νεκρός στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του στο Αιγάλεω. Στο σκαμνί η σύζυγός του η οποία μίλησε στο Star.

Κατηγορείται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι τον άντρα της την ώρα που εκείνος κοιμόταν μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω στις 22 Ιουνίου 2012. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκονται τα δυο της παιδιά. Εκείνο το φριχτό βράδυ ήταν και οι τρεις μέσα στο σπίτι.

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Ξεκινάει η δίκη της συζύγου στο Εφετείο

Ο μικρός γιός της κατηγορουμένης είναι ο μόνος που άκουσε τον πυροβολισμό και είδε τον πατέρα του νεκρό, πάνω στο κρεβάτι μέσα σε μια λίμνη αίματος .Οπως ισχυρίζεται, το μοιραίο βράδυ κοιμόταν μαζί με τη μητέρα του και θεωρεί αδύνατο να σκότωσε εκείνη τον πατέρα τους.

Ο 44χρονος εργαζόταν στην προσωπική ασφάλεια ενός μεγαλοεπιχειρηματία. Είχε πάντα μαζί του το όπλο του, το οποίο το μοιραίο βράδυ το είχε αφήσει στο προσκέφαλό του. Μετά το φόνο βρέθηκε πεταμένο κάτω απο έναν καναπέ.

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι και δολοφόνησε τον 44χρονο. Λίγο καιρό μάλιστα πριν το φόνο δηλώνουν ότι είχαν δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα.

Η δίκη διεκόπη για τις 28 Μαϊου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top