Τελευταία διορία: Λήγει η προθεσμία για δωρεάν θέσεις σε παιδικούς σταθμούς

Μέχρι τα μεσάνυχτα γίνονται οι αιτήσεις

παιδικός σταθμός

Λήγει σήμερα, 28 Ιουνίου, η διορία για τους γονείς που θέλουν να υποβάλουν αίτηση για δωρεάν θέση σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της χώρας. 

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν άνεργες και εργαζόμενες μητέρες στον ιδιωτικό τομέα. Η επιλογή θα γίνει βάσει την οικονομική κατάσταση και την εργασιακή θέση της μητέρας, όπως και η οικογενειακή της κατάσταση. 

Επίσης όλες οι αιτήσεις για ΑμεΑ θα γίνουν δεκτές, ενώ όσοι θέλουν να υποβάλουν αίτηση θα πρέπει να το κάνουν ηλεκτρονικά μέχρι τα μεσάνυχτα στις ηλεκτρονικές σελίδες www.eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr. Κατόπιν θα πρέπει να στείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ταχυδρομικά, είτε με courier.

Οι μητέρες που θα υποβάλουν αιτήσεις θα πρέπει να γνωρίζουν τους προσωπικούς κωδικούς του Taxisnet και το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ, τόσο το δικό της, όσο και του συντρόφου της, αλλά και το ΑΜΚΑ των παιδιών. 

Αίτηση από άνδρα γίνεται δεκτή μόνο στις περιπτώσεις που είναι χήρος ή κάτοχος δικαστικής απόφασης επιμέλειας/συμπαράστασης παιδιού ή Ατόμου με Αναπηρία. 

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στις 21 Ιουλίου 2019.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top