Παιδοκτόνος Κέρκυρας: «Δεν μπορώ να τη δω όπως είναι. Τη σακάτεψα»

Φωτογραφίες από τα τελευταία Χριστούγεννα με την 28χρονη Αντζελίνα

Δείτε το video από την εκπομπή «Μαζί Σου»

Μετανιωμένος δηλώνει μέσα από τις φυλακές ο πατέρας της 28χρονης Αντζελίνας, ο οποίος κατηγορείται ότι τον Δεκέμβριο του 2018 τη σκότωσε στο ξύλο μετά από καυγά που είχαν και στη συνέχεια την έθαψε στην αυλή.

Την ώρα που η πραγματογνωμοσύνη είναι σε εξέλιξη και ο συνήγορος υπεράσπισης του 52χρονου κάνει λόγο για «ψυχικό νόσημα», ο φερόμενος ως «παιδοκτόνος» μίλησε στην εκπομπή «Μαζί Σου», λέγοντας πως είναι μετανιωμένος και πως δε θέλει άλλο να ζει.

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω στη μοιραία εκείνη νύχτα, περιγράφει ότι «"σκοτείνιασαν" τα πάντα. Βάραγα, βάραγα, βάραγα, δεν έβλεπα τίποτα. Δεν ήξερα τι έκανα».

Όπως λέει, δε θα ξεχάσει ποτέ τα τελευταία λόγια της 28χρονης λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή. «Μπαμπά σ΄αγαπάω πολύ, φεύγω» του είπε.

Μάλιστα μετέφερε και τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς, όταν έγινε γνωστός ο τρόπος που είχε πεθάνει η κοπέλα:

«Δεν μπορώ να τη δω έτσι όπως είναι γιατί ξέρω ότι την έχω σακατέψει» τους είπε μεταξύ άλλων.

Παιδοκτόνος Κέρκυρας: «Να με κρεμάσουν στην πλατεία για την ψυχή της»

Ντοκουμέντο: Οι τελευταίες ώρες της άτυχης Αγγελικής

Ο φερόμενος ως παιδοκτόνος της Κέρκυρας

Φωτογραφίες από τα τελευταία Χριστούγεννα της Αντζελίνας

Η εκπομπή «Μαζί Σου» έφερε στο φως της δημοσιότητας  φωτογραφίες από τα τελευταία Χριστούγεννα της 28χρονης στο σπίτι του πατέρα της.

Αν και ο Αφγανός σύντροφός της και πολλοί που γνώριζαν τι συμβαίνει της έλεγαν να μην επισκέπτεται τον πατέρα της, εκείνη απαντούσε: «Είναι πατέρας μου».

Έτσι έκανε και τα Χριστούγεννα του 2018. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, πόζαραν για φωτογραφίες στο στολισμένο σπίτι του πατέρα της, ενώ έφτιαξαν και παραδοσιακή χορτόπιτα με χειροποίητο φύλλο. Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα επακολουθούσε την Πρωτοχρονιά.

Κέρκυρα: Με σιδερόβεργα σκότωσε την κόρη του

Κέρκυρα: Το τηλεφώνημα που προκάλεσε την έκρηξη του παιδοκτόνου

Η Αντζελίνα στο σπίτι του πατέρα της

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Αντζελίνα είχε πάει όπως συνήθιζε στο σπίτι του πατέρα της για τις πρωτοχρονιάτικες ευχές. Κάθε φορά που πήγαινε σπίτι του ο σύντροφός της καρδιοχτυπούσε για την σωματική της ακεραιότητα.

Αποτέλεσμα ήταν να της στέλνει συνεχώς μηνύματα για να δει αν είναι καλά. Έτσι έκανε κι εκείνο το βράδυ. 

Αφγανός σύντροφος της Αγγελικής: «Θέλω ο πατέρας της να σαπίσει στη φυλακή»

Κέρκυρα: «Της έλεγα, κορίτσι μου μην πας θα σου κάνει κακό»

Η Αντζελίνα με τον Αφγανό σύντροφό της

Ο 52χρονος φέρεται να εξοργίστηκε από τα μηνύματα. Ακολούθησε έντονη λογομαχία. Η 28χρονη φέρεται να «εξερράγη», ο πατέρας της άρπαξε ένα μεταλλικό εργαλείο, στράφηκε εναντίο της και άρχισε να τη χτυπά. 

Η νεαρή κοπέλα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει, αλλά τα χτυπήματα ήταν απανωτά και μοιραία. Ύστερα έθαψε το άψυχο σώμα της στον κήπο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top