Κέρκυρα: Το τηλεφώνημα που προκάλεσε την έκρηξη του παιδοκτόνου

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο

Ένα τηλεφώνημα του συντρόφου της Αγγελικής το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, την ώρα που εκείνη βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα της, προκάλεσε την έκρηξη του πατέρα της με αποτέλεσμα να την σκοτώσει με μια σιδερόβεργα. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, Β. Νούλεζα, η σπίθα του καυγά άναψε όταν ο Αφγανός σύντροφός της την κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο την ώρα που έτρωγε με τον πατέρα της. 

Κέρκυρα: «Μπαμπά μου χτύπα με, αλλά εγώ σε αγαπάω»

Εκείνος της ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο, όμως η Αγγελική αρνήθηκε και τότε ο πατέρας της άρχισε να της φωνάζει και ξεκίνησε ο καυγάς. Πήρε τη σιδερόβεργα που χρησιμοποιούσε στο τζάκι και άρχισε να την χτυπά με μανία, ενώ εκείνη του φώναζε «χτύπα με μπαμπά, εγώ σε αγαπάω».

Κέρκυρα: Με σιδερόβεργα σκότωσε την κόρη του

Τα λόγια αυτά όμως της κόρης του δεν ήταν αρκετά για να ηρεμήσουν το ταραγμένο μυαλό του πατέρα της, ο οποίος συνέχιζε να την χτυπά στο κεφάλι, ακόμα κι όταν εκείνη προσπαθούσε να πηδήξει από το παράθυρο για να σωθεί. 

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι πήρε από την εισαγγελία Κέρκυρας ο 52χρονος, ο οποίος ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι δολοφόνησε και έθαψε την κόρη του στην αυλή του σπιτιού του. 

Δολοφονία Κέρκυρα: Ομολόγησε ο πατέρας ότι σκότωσε την 29χρονη κόρη του

Όπως είπε στους αστυνομικούς δεν ήθελε να σκοτώσει την κόρη του και διέψευσε μαρτυρίες κατοίκων ότι την χτυπούσε συχνά. 

 «Επί ένα χρόνο δεν σήκωνε κανένα τηλέφωνο και είχε απομακρυνθεί από όλους τους συγγενείς μας. Από ενδιαφέρον τα έκανα όλα. Καλύτερα να πέθαινα εγώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Όσο για την ταφή φέρεται να ισχυρίστηκε ότι μόλις διαπίστωσε πως η κόρη του ήταν νεκρή, λειτούργησε σε κατάσταση ακραίας συναισθηματικής φόρτισης και πανικού και όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, μετάνιωσε και ήθελε να παραδοθεί.

Παρόλα αυτά, όση ώρα οι αρχές αναζητούσαν την 29χρονη, εκείνος εμφανιζόταν ως ανήσυχος και θλιμμένος πατέρας, ο οποίος τους ζητούσε τη βοήθειά τους για να βρεθεί η κόρη του. 

Την χτυπούσε και την καταπίεζε

Παρά τους ισχυρισμούς του δράστη ότι δεν υπήρξε ποτέ βίαιος με την κόρη του, άνθρωποι που γνώριζαν τον ίδιο και την άτυχη κοπέλα λένε ότι ήταν πάντα περιορισμένη και ότι ο πατέρας της δεν την άφηνε να βγαίνει αργά το βράδυ από το σπίτι. Η Αγγελική ήταν αρκετά κλειστός χαρακτήρας και δεν μοιραζόταν με κανέναν το μαρτύριο που ζούσε. 

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τέλος ο σύντροφός της, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς ένας πατέρας σκότωσε με αυτόν τον άγριο τρόπο την κόρη του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top