Κέρκυρα: «Της έλεγα, κορίτσι μου μην πας θα σου κάνει κακό»

Συγκλονίζουν οι θετοί γονείς του Αφγανού συντρόφου της 29χρονης

Έναν βίαιο άνθρωπο που έκανε τη ζωή της κόρης του μια κόλαση περιγράφουν οι θετοί γονείς του Αφγανού συντρόφου της 29χρονης, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της το πατέρα. 

Όπως είπαν στην εκπομπή «Μαζί σου» η Αντζελίνα, όπως την φώναζαν ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι. Έμενε μαζί τους τους τελευταίους 13 μήνες και τους είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε προβλήματα με τον πατέρα της. 

Κέρκυρα: Το τηλεφώνημα που προκάλεσε την έκρηξη του παιδοκτόνου

«Της έκανε τη ζωή της μαρτύριο. Δεν την άφηνε να έχει φίλους. Την έπαιρνε από μικρή στην οικοδομή και της έβγαζε την πίστη. Της έδινε χαρτζιλίκι και την χτυπούσε συνεχώς. Την έβγαζε από το σπίτι μες στο κρύο και την έβαζε να κοιμηθεί μέσα στο κοτέτσι», είπε με δάκρυα στα μάτια ο θετός πατέρας του συντρόφου της άτυχης κοπέλας. 

Κέρκυρα: «Μπαμπά μου χτύπα με, αλλά εγώ σε αγαπάω»

Είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πατέρα της

Αποκάλυψαν μάλιστα ότι πριν από έναν χρόνο ακριβώς είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πατέρα της, γιατί την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει. 

«Της έλεγε ότι αν τη δει με τον Αλί θα την σκοτώσει. Της το είχε πει ξεκάθαρα. Της έλεγα “παιδί μου μην πας εκεί θα σου κάνει κακό”. Μου απαντούσε “είναι πατέρας μου, πρέπει να πάω”», είπε ο θετός πατέρας του συντρόφου της. 

Κέρκυρα: Με σιδερόβεργα σκότωσε την κόρη του

Είχε πάει και τα Χριστούγεννα και δεν την άφηνε να φύγει

Σύμφωνα με τους γονείς του νεαρού, η Αντζελίνα είχε πάει στο σπίτι του πατέρα της και τα Χριστούγεννα για να του ευχηθεί για τις γιορτές και τότε εκείνος δεν την άφηνε να φύγει. Η κοπέλα τον έσπρωξε με δύναμη κι έφυγε τρέχοντας και βρήκε τον ίδιο και τον Αλί που την περίμεναν λίγο πιο κάτω για να την πάρουν. 

Η Αγγελική δεν τους άφηνε άλλωστε να πλησιάσουν το σπίτι του πατέρα της γιατί όπως τους έλεγε θα τους έκανε κακό. Πολλές φορές μάλιστα που πήγαιναν να την πάρουν, ο πατέρας της την παρακολουθούσε με το αυτοκίνητο κι εκείνη κρυβόταν στο πίσω κάθισμα για να μην τη δει. 

Δολοφονία Κέρκυρα: Ομολόγησε ο πατέρας ότι σκότωσε την 29χρονη κόρη του

«Δεν την άφηνε σε ησυχία, την έπαιρνε στο τηλέφωνο και την απειλούσε. Ήταν πολύ κακός άνθρωπος, αλλά η Αγγελική δεν άκουγε και συνέχιζε να πηγαίνει σπίτι του», είπε ο πατέρας του συντρόφου της. 

Ψυχολογικό ράκος ο σύντροφός της

Όπως είπαν οι γονείς του Αφγανού ο νεαρός είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Όταν έμαθε ότι η καλή του ήταν νεκρή κατέρρευσε. Είναι κλεισμένος στο σπίτι και δε θέλει να δει κανέναν. 

Οι δυο τους έκαναν όνειρα να παντρευτούν, να δημιουργήσουν οικογένεια, να πάνε να ζήσουν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, να κάνουν ταξίδια. 

«Ο Αλί κλαίει και φωνάζει: “κάναμε τόσα όνειρα και έμειναν όλα στη μέση. Με άφησε μόνο μου κι έφυγε”», είπε με λυγμούς ο πατέρας του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top