Ντοκουμέντο: Οι τελευταίες ώρες της άτυχης Αγγελικής

Η οικογένεια δεν έχει χρήματα για την κηδεία

Η κόλαση για την άτυχη Αγγελική συνεχίζεται και μετά θάνατον. Αφού η σορός έμεινε στα αζήτητα 6 ημέρες, τώρα δεν μπορεί να ταφεί γιατί η οικογένεια δεν έχει τα χρήματα.

Στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι τα 16 της χρόνια στην Αλβανία επέστρεψε η Αγγελική, η Αντζελίνα όπως την φώναζαν στην Κέρκυρα. Η μητέρα της με δάκρυα στα μάτια παρέλαβε τα ξημερώματα τη σορό της μετά από εισαγγελική εντολή. Ακόμα και μετά θάνατον όμως η ταλαιπωρία συνεχίζεται για την 28χρονη.

Ο θρήνος στο σπίτι της στο Μπεράτ Αλβανίας είναι ατελείωτος. Κανείς από τους συγγενείς της δεν γνώριζε πως η κοπέλα ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της. Την έβαζε να σηκώνει στην πλάτη της ακόμα και σάκους με λάσπη. 

Οι τελευταίες ώρες της Αγγελικής  

Λίγες μέρες  πριν το τραγικό έγκλημα η Αγγελική ανυποψίαστη μαγείρευε με τον δολοφόνο πατέρα της. Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή "Μαζί σου" ακούγεται η Αγγελική να δίνει οδηγίες για την πίτα που έφτιαχναν. 

Με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε στην Αλβανία η σορός της Αγγελικής

Το σχεδιάγραμμα του τραγικού εγκλήματος 

Στην ίδια κουζίνα λίγες ώρες αργότερα  ο πατέρας αρχίζει να χτυπά την κόρη του. Στο σχεδιάγραμμα αποκαλύπτεται πώς κινήθηκε θύμα και δράστης. Η Αγγελική πηδά από το παράθυρο. Ο πατέρας της  τη σκοτώνει στον κήπο και τη θάβει λίγα μέτρα μακριά. Στη συνέχεια καίει τα ρούχα στη σόμπα του σπιτιού και κρύβει το φονικό όπλο στην αποθήκη που βρίσκεται στο πλάι του διαμερίσματος. 

Ο δράστης δεν αποκλείεται εκτός από την ανθρωποκτονία να αντιμετωπίσει και κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση. Τα εργαστηριακά αποτελέσματα θα δώσουν την απάντηση αν ο πατέρας βίαζε το κορίτσι.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top