Με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε στην Αλβανία η σορός της Αγγελικής

Η νονά της αγόρασε το νυφικό για το τελευταίο ταξίδι της 28χρονης

Η σορός της άτυχης 28χρονης Αγγελικής, η οποία έφυγε από τη ζωή από τα χέρια του πατέρα της, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, μεταφέρθηκε με εισαγγελική απόφαση από την Κέρκυρα στην Αλβανία. 

Εκεί μεγάλωσε το κορίτσι μέχρι τα 16 του χρόνια, κι εκεί διαμένει η μητέρα της, η οποία είχε κάνει έκκληση να θάψει το παιδί της στον τόπο τους. Η Ρούλα Κουσκουρή επεσήμανε πως τη σορό συνοδεύουν η μητέρα της 28χρονης και ο ξάδελφος της μητέρας, οι οποίοι βρίσκονται από χθες στην Κέρκυρα. Η Αγγελική θα ταφεί δίπλα στη γιαγιά της στο χωριό Μπεράτι της Αλβανίας

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η νονά της Αγγελικής εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για την απόφαση να ταφεί το κορίτσι στην Αλβανία, αφενός γιατί η μητέρα είχε να τη δει 15 χρόνια και αφετέρου γιατί η Αγγελική βαφτίστηκε χριστιανή και η ίδια είναι πνευματική της μητέρα. Οι νονοί της 28χρονης είχαν τακτοποιήσει το θέμα της ταφής. Της αγόρασαν νυφικό και ο τάφος είχε βρεθεί.

Η μητέρα της Αγγελικής δε συνάντησε τη νονά του κοριτσιού

Η μητέρα της Αγγελικής που ταξίδεψε από την Αλβανία στην Κέρκυρα για να παραλάβει τη σορό της κόρης της, δε βγήκε καθόλου από το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Μάλιστα, η μητέρα, λόγω πένθους, δε συνάντησε τη νονά του κοριτσιού, η οποία φρόντιζε την Αγγελική, όλα αυτά τα χρόνια που ζούσε στην Ελλάδα. Τη νονά συνάντησε μόνο ο ξάδελφος της μητέρας, από την οποία παρέλαβε προσωπικά αντικείμενα της Αγγελικής, όπως ρούχα και παπούτσια, άλμπουμ με φωτογραφίες κι έναν τραπεζικό λογαριασμό που είχε με τις οικονομίες της η 28χρονη. 

«Ο Νίκος, ο γιος των νονών της Αγγελικής, έκλαιγε με λυγμούς για τον θάνατο της Αντζελίνας», περιγράφει η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στην Κέρκυρα.

Γραφείο Τελετών ανέλαβε τα έξοδα για την κηδεία της

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών, Νίκος Πατέλης, το οποίο ανέλαβε τα έξοδα για τη μεταφορά της σορού της Αγγελικής, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σημειώνοντας ότι υπήρχε διαφωνία μεταξύ του πατέρα που ήθελε να ταφεί το κορίτσι στην Ελλάδα και της μητέρας που ήθελε να ταφεί στον τόπο της.

«Εγώ ήμουν παρών μέχρι το τέλος, να μεταφέρω το κορίτσι στην τελευταία του κατοικία» είπε χαρακτηριστικά. 

Η κηδεία θα γίνει το πρωί της Τετάρτης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top