Αφγανός σύντροφος της Αγγελικής: «Θέλω ο πατέρας της να σαπίσει στη φυλακή»

«Έφυγε και με άφησε μόνο μου», λέει ο αγαπημένος της 29χρονης

Σε λυγμούς ξέσπασε ο Αφγανός σύντροφος της 29χρονης Αγγελικής, η οποία δολοφονήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς από τον ίδιο της τον πατέρα στο σπίτι του στην Κέρκυρα. 

Μιλώντας για πρώτη φορά στην εκπομπή «Μαζί σου», ο νεαρός μίλησε για τα όνειρα που έκαναν με την Αγγελική κι ευχήθηκε ο παιδοκτόνος να σαπίσει στη φυλακή. 

Παιδοκτόνος Κέρκυρας: «Να με κρεμάσουν στην πλατεία για την ψυχή της»

«Ήμουν σαν άντρας της. Της είχα πει να παντρευτούμε μία εβδομάδα πριν το έγκλημα. Δυστυχώς δεν προλάβαμε», είπε ο 26χρονος Αλί.

Ο ίδιος περιέγραψε την κόλαση που περνούσε η καλή του, αλλά και τις απειλές που δεχόταν και ο ίδιος, τόσο από τον πατέρα της Αγγελικής, όσο και από τον θείο της. 

Αποκλειστικό STAR: Οι ευτυχισμένες στιγμές της Αγγελικής από τη βάπτισή της

«Μια φορά την είχε χτυπήσει και ο θείος της, μέσα στο σπίτι του πατέρα της. Με απειλούσαν και εμένα για να χωρίσουμε, αλλά η αγάπη μας ήταν βαθιά. Αυτό το κορίτσι είχε τραβήξει τεράστια τυραννία. Την είχε βάλει ο πατέρας της να δουλεύει σε οικοδομή και κάποιοι του έλεγαν πως δεν είναι άντρας αλλά γυναίκα», είπε. 

Τι λέει η δικηγόρος Γ.Παναγοπούλου για τη σχέση της Αγγελικής με τη μητέρα

Το πρόβλημα του πατέρα της καλής του, όπως είπε, ήταν ότι ήταν Αφγανός. Ο ίδιος προσπαθούσε να τη στηρίξει και της έλεγε ότι θα τη γλιτώσει από την κόλαση στην οποία ζούσε, όμως δεν πρόλαβαν. 

Αποκάλυψε ακόμα ότι ο παιδοκτόνος είχε επιτεθεί και στο παρελθόν στην Αγγελική με ένα μαχαίρι. Τότε εκείνη είχε πεταχτεί ξανά από το ίδιο εκείνο παράθυρο που πήδηξε και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και είχε καταφέρει έτσι να γλιτώσει από το μένος του. Εκείνος της είχε πει να καταγγείλουν την επίθεση στην αστυνομία, αλλά η Αγγελική δεν ήθελε. 

Κέρκυρα: «Της έλεγα, κορίτσι μου μην πας θα σου κάνει κακό»

«Με κλάματα ερχόταν σε εμένα. Οι απειλές και οι ξυλοδαρμοί της Αγγελικής γίνονταν όλο και πιο συχνοί. Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να κάνουμε ένα ταξίδι την Πρωτοχρονιά για να δούμε τα χιόνια. Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε και αιτία είναι ο πατέρας της», είπε. 

Το μοιραίο βράδυ, της είπε να μην πάει στο σπίτι του. Είχε ένα προαίσθημα ότι κάτι κακό θα γίνει. Εκείνη επέμενε κι έτσι την πήγε ο ίδιος στο σπίτι του πατέρα της και της ζήτησε να έχει συνεχώς ανοιχτό το τηλέφωνό της. 

Κέρκυρα: Με σιδερόβεργα σκότωσε την κόρη του

Όταν γύρω στις 23:30 την καλούσε και δεν το σήκωνε, ανησύχησε και μαζί με τον θετό του πατέρα άρχισε να την ψάχνει. Ο ίδιος πήγε στην αστυνομία και είπε πως υποψιάζεται ότι ο πατέρας της Αγγελικής της είχε κάνει κακό. 

«Δε θέλω να τον σκοτώσουν. Θέλω να σαπίσει μέσα στη φυλακή. Θέλω να σαπίσει», είπε και με λυγμούς που έπνιγαν τη φωνή του πρόσθεσε:

«Κάναμε όνειρα να παντρευτούμε, να κάνουμε δύο παιδάκια, να μείνουμε στην Ελλάδα. Ήταν τα πάντα για μένα. Δεν προλάβαμε, έφυγε και μ’ άφησε μόνο μου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top