Τι λέει η δικηγόρος Γ.Παναγοπούλου για τη σχέση της Αγγελικής με τη μητέρα

"Είχαν μιλήσει τηλεφωνικά πριν από ένα μήνα"

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία το στυγερό έγκλημα στην Κέρκυρα. Ο πατέρας της 28χρονης Αγγελικής σκότωσε κι έθαψε στην αυλή του σπιτιού του την ίδια του την κόρη, γιατί είχε απομακρυνθεί από κοντά μιας που αυτός δεν ενέκρινε τη σχέση της με τον Αφγανό σύντροφό της.

Αποκλειστικό STAR: Οι ευτυχισμένες στιγμές της Αγγελικής από τη βάπτισή της

Η Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της μητέρας του άτυχου κοριτσιού χαρακτήρισε το έγκλημα «ως ένα από αυτά που δεν έχουν επαναληφθεί στα εγκληματικά χρονικά», μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Όσο για τη σχέση της Αγγελικής με τη μητέρα της, μιας που αυτή διαμένει στην Αλβανία και όπως είπε της πήραν την κόρη της στα 16 της, προκειμένου να βρει μια καλύτερη τύχη στην Ελλάδα, η κ. Παναγοπούλου σημείωσε:

«Πριν από ένα μήνα είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα της και μιλούσε μαζί της. Υπήρχαν όμως κάποια χρόνια απουσίας, που η μητέρα ήταν σε απόσταση από την κοπέλα λόγω του ότι υπήρχε στη μάνα αυτός ο φόβος. Τον ίδιο φόβο τον είχε και η κοπέλα απέναντι στον πατέρα, ο οποίος δυστυχώς κρατούσε αυτές τις δύο γυναίκες σε απόσταση».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top