Αποκλειστικό STAR: Οι ευτυχισμένες στιγμές της Αγγελικής από τη βάπτισή της

Χαμογελά στον φακό με το λευκό βαπτιστικό φόρεμά της

Σοκ προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, από τη στυγερή δολοφονία της 28χρονης Αγγελικής από τον πατέρα της, στην Κέρκυρα. 

Σ’ αυτές τις φωτογραφίες, που εξασφάλισε αποκλειστικά το STAR, η Αγγελική χαμογελά πλατιά μπροστά στον φακό. Είναι οι δικές της ευτυχισμένες στιγμές από τη βάφτισή της στην Κέρκυρα, λίγο καιρό αφότου ήρθε από την Αλβανία, για να μείνει μαζί με τον πατέρα της.

Μετά το μυστήριο ποζάρει φανερά συγκινημένη και χαρούμενη, μέσα στο λευκό βαφτιστικό της φόρεμα. Κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί πως μετά από μερικά χρόνια το χαμόγελό της, θα έσβηνε στα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ - "ΜΠΑΜΠΑ ΦΕΥΓΩ... ΚΡΥΩΝΩ"

Τα τελευταία λόγια της άτυχης Αγγελικής, την ώρα που ξεψυχούσε, συγκλονίζουν.
«Μπαμπά φεύγω , συνέχισε να με χτυπάς. Μάλιστα του είπε και μία φράση...μπαμπά κρυώνω!» αποκάλυψε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Βασίλης Νουλέζας.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ: "ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ"

Η περιγραφή των δραματικών στιγμών που εκτυλίχθηκαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, από τον πατέρα της 29χρονης κοπέλας, προκάλεσε ανατριχίλα ακόμη και στις δικαστικές αρχές. Η απολογία του καθ' ομολογίαν δράστη του στυγερού εγκλήματος κράτησε δύο ώρες.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΚΑΘ΄ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΔΡΑΣΤΗΣ 

«Έχω μετανιώσει πικρά. Μου λείπει αφάνταστα η Αγγελική. Θα ήθελα να βρισκόμουν εδώ στη θέση της. Ζητώ ταπεινά συγνώμη από την κοινή γνώμη και τους συγγενείς μου και αναλαμβάνω στο ακέραιο την ευθύνη των πράξεων μου»
«Η απαξία αυτής της αξιόποινης  πράξης είναι τέτοια όπου κι ο μέσος άνθρωπος ανατριχιάζει. Ο πατέρας να δολοφονεί άγρια με τέτοιο τρόπο την ίδια του τη θυγατέρα και εν συνεχεία να τη θάβει στο πίσω μέρος του σπιτιού» λέει η δικηγόρος της μητέρας της Αγγελικής, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται, πλέον, το θέμα παραλαβής της σορού της άτυχης κοπέλας από την οικογένειά της, καθώς έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top