Ν.Μάκρη: Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία - Συνελήφθη η πρώην σύζυγός του

Πιθανό κίνητρο του δράστη η ερωτική αντιζηλία

Από θαύμα σώθηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας επιχειρηματίας, όταν δέχθηκε δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του στη Νέα Μάκρη. Ο 37χρονος δράστης τον πυροβόλησε πέντε φορές τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά. 

Νεότερες πληροφορίες λένε ότι πιθανό κίνητρο είναι η ερωτική αντιζηλία μεταξύ θύτη και θύματος. Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του θύματος, η οποία είναι 49 ετών.

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ  του Βάιου Σύρρου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, φαίνεται η  κορδέλα στον δρόμο και τα πλαστικά ποτηράκια πάνω από τους διάσπαρτους κάλυκες που έβαλαν οι αστυνομικοί, για να μη χαθούν στο σκοτάδι τα πειστήρια από την απόπειρα δολοφονίας. Οι άνδρες της αστυνομίας απέκλεισαν τον χώρο έξω από το σπίτι του επιχειρηματία, περιμένοντας το εγκληματολογικό. 

Ήταν οκτώ και μισή το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι κάτοικοι της περιοχής στη Νέα Μάκρη, άκουσαν απανωτούς πυροβολισμούς. Δευτερόλεπτα αργότερα είδαν σοκαρισμένοι τον 52χρονο επιχειρηματία και γείτονά τους, αιμόφυρτο, πεσμένο έξω από την πόρτα του σπιτιού του, να ζητάει βοήθεια. 

ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης επέβαινε σε αυτοκίνητο. Σταμάτησε και πυροβόλησε τον επιχειρηματία. Οι αστυνομικοί βρήκαν πέντε κάλυκες από πυροβόλο όπλο. Ο 52χρονος επιχειρηματίας σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα. 

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αναγνώρισε τον επίδοξο δολοφόνο του. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 37χρονου. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top