Αιγάλεω:Ψάχνουν το ζευγάρι που εξαφανίστηκε μετά τον θάνατο της φοιτήτριας

Ο ρόλος ενός 30χρονου και της συντρόφου του

αιγαλεω φοιτητρια

Ένα νεαρό ζευγάρι φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη σχέση που είχε με την 22χρονη φοιτήτρια, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.

Αν και ο θάνατός της αρχικά είχε φανεί σαν αυτοκτονία, η οικογένειά της ποτέ δεν πείστηκε ότι η Αρετή αφαίρεσε έτσι ξαφνικά τη ζωή της.

Πλέον οι Αρχές αλλά και οι γονείς της που κάνουν τη δική τους έρευνα, ψάχνουν να βρουν τι ρόλο έπαιξαν αυτά τα δύο πρόσωπα, αλλά και το πώς ή αν εμπλέκονται στην υπόθεση.

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: «Ο ύποπτος» φίλος και το στικάκι

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Οι φωτογραφίες με σατανικά σύμβολα

Πρόκειται για έναν 30χρονο, που συνδέεται με το εξωτερικό μέσω γνωριμιών, ταξιδιών και εκδηλώσεων και για την νεαρής ηλικίας σύντροφό του, η οποία φέρεται να έχει έμφαση στις «πνευματικές αναζητήσεις».

Αυτό που τράβηξε την προσοχή των Αρχών είναι ότι και οι δύο έκλεισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, πριν διαρρεύσουν φωτογραφίες και άλλα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

«Θα κληθούν να καταθέσουν»

Τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν να καταθέσουν» δηλώνει στη «Real News» ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας. «Το περίεργο με τα πρόσωπα αυτά είναι ότι έκλεισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Όλοι θα καταθέσουν. Η ασφάλεια είναι αποφασισμένη να διερευνήσει κάθε στοιχείο και κάθε δυνατή μαρτυρία», προσθέτει.

Θάνατος φοιτήτριας: «Έχουν γίνει αυτοκτονίες που δεν ήταν αυτοκτονίες»

Θρήνος στην κηδεία της 22χρονης Αρετής -Τα στοιχεία που δείχνουν σατανιστές

Οι φωτογραφίες που ανακάλυψε η οικογένεια της 22χρονης

Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν φωτογραφίες της νεαρής φοιτήτριας σε ηλεκτρονικές σελίδες προβολής σατανιστικών τελετών και πιστεύουν ότι μια μελαχρινή κοπέλα που φαίνεται στο ηλεκτρονικό υλικό έχει άμεση σχέση με την νεαρή γυναίκα που ψάχνουν οι Αρχές για να δώσει εξηγήσεις.  Δεν αποκλείεται μάλιστα να πρόκειται ακόμα και για το ίδιο πρόσωπο.

Θάνατος 22χρονης φοιτήτριας: Τι μαρτυρά συνομιλία που είχε στο Facebook

«Δεν κάνω πίσω για να σωθούν και άλλα παιδιά»

Ο πατέρας της φοιτήτριας από την πρώτη στιγμή δεν πείστηκε πως το παιδί του αυτοκτόνησε. Έτσι έχει ξεκινήσει δική του έρευνα παράλληλα με την αστυνομία και αναμένεται να παραδώσει νέα στοιχεία στις Αρχές.

«Δεν κάνω πίσω, θα βρω την αλήθεια και θα την αποκαλύψω για να σωθούν και άλλα παιδιά. Ο θάνατος της κόρης μου δεν ήταν αυτοκτονία. Αυτοί που ευθύνονται θα πληρώσουν. Υπάρχουν και άλλα θύματα που οι περιπτώσεις τους έχουν εμφανιστεί ως αυτοκτονίες», δήλωσε ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος στη «Real News», ο οποίος θα εμφανιστεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

«Αναμένουμε την άρση τηλεφωνικού απορρήτου»

«Αναμένουμε με αγωνία την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για το κινητό της Αρετής, την άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το ipad και τον Η/Υ, αλλά και τη γραφική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί εάν το σημείωμα που βρέθηκε έχει γραφτεί από τα χέρια της 22χρονηςή από τρίτο πρόσωπο. Και σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο γραφικός χαρακτήρας ανήκει στην Αρετή, εάν έγινε υπό πίεση και καθ’ υπαγόρευση…», αναφέρει ο κ. Τζαβάρας.

Το χρονικό της υπόθεσης-θρίλερ

Η σπουδάστρια ψυχολογίας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Η άτυχη κοπέλα  μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν. Παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον χειρότερο φόβο κάθε γονιού.

Στο χώρο που ήταν τακτοποιημένος, εντοπίστηκε ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας το οποίο παρέπεμπε σε αυτοκτονία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top