Θρήνος στην κηδεία της 22χρονης Αρετής -Τα στοιχεία που δείχνουν σατανιστές

Θρίλερ με την υπόθεση – Ποια είναι τα ντοκουμέντα-φωτιά

Κηδεια 22χρονης Αρετής στον Πύργο

Το τελευταίο αντίο στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Βαρβάσαινα Ηλεία, είπε στην 22χρονη Αρετή, τη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή μέσα στο φοιτητικό της σπίτι στο Αιγάλεω.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου ράγισαν και οι πέτρες από τον πόνο των ανθρώπων της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, Δημήτρης και Βασιλική και τα αδέλφια της Σπύρος και Νώντας, που βρίσκονται σε κατάσταση απολύτου σοκ, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι δε θα ξαναδούν την Αρετή τους.

Τα ερωτήματα που τους βασανίζουν είναι πολλά, καθώς τα νέα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως παραπέμπουν σε κύκλους σατανιστών.

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Οι φωτογραφίες με σατανικά σύμβολα

Αφορούν ρούχα, αλλά και σύμβολα, όπως ο ανάποδος σταυρός, η πεντάλφα ή νεκροκεφαλές, που επέλεγε η ίδια η 22χρονη ή φίλες της.

Το πάρτι, που φέρεται να διοργανώθηκε στο σπίτι της στο Αιγάλεω λίγες ώρες πριν το θάνατό της, αφήνει υποψίες, με την αστυνομία να παίρνει αποτυπώματα και στοιχεία από το διαμέρισμα, για να δουν ποιος μπήκε ή ποιος βγήκε και αν ενδεχομένως σχετίζεται με το θάνατο της κοπέλας.

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: «Πριν πεθάνει θα πήγαινε σε μέντιουμ»

Η νεαρή φοιτήτρια είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της, στο Αιγάλεω, το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Την είχαν βρει με μία σακούλα στο κεφάλι, η οποία στο εσωτερικό της είχε ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top