Θάνατος φοιτήτριας: «Έχουν γίνει αυτοκτονίες που δεν ήταν αυτοκτονίες»

Γραφολογική πραγματογνωμοσύνη στο σημείωμα που άφησε

Να ανοίξουν τα στόματα,  ζητά ο πατέρας της φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω. Μιλώντας αποκλειστικά στον Γιάννη Σωτηρόπουλο ισχυρίζεται ότι το παιδί του δεν αυτοκτόνησε και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει για το θάνατο της κόρη του να μιλήσει. 

Τα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένεια της Αρετής είναι πολλά.  Ποιοι κρύβονται πίσω από τον θάνατό της; Είναι μέλη κυκλωμάτων σατανιστών;  Ο πατέρας που είδε την κόρη του νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της, έβαλε στόχο ζωής να βρει όπως λεει στο Γιάννη Σωτηρόπουλο, όσους σκοτεινούς ανθρώπους ευθύνονται. 

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: «Πριν πεθάνει θα πήγαινε σε μέντιουμ»

Πατέρας φοιτήτριας: «Θα προστατέψω κάθε μάρτυρα, δώστε μας στοιχεία»

«Θα είμαι παρών να προστατέψω κάθε μάρτυρα ο οποίος  θα μπορέσει να μας δώσει κάποια στοιχεία. Αν έχουν ακούσει καλά τα αυτιά μου ότι είναι τόσο δυνατοί αλλά ύπουλοι άνθρωποι που δουλεύουν τη νύχτα, εγώ θα δουλέψω τη μέρα και πρέπει να τους εξαρθρώσουμε τους ανθρώπους αυτούς». 

«Μια φίλη της εμφανίστηκε και είπε ότι γνωρίζει ότι είχε γοητευτεί από τέτοιου είδους ιδέες, γιατί κάποιοι την είχαν μυήσει σε τέτοιου είδους δοξασίες και μάλιστα είχε διαβάσει και τη Μαύρη Βίβλο του Σατανισμού», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας.  

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν φίλοι της φοιτήτριας. Πρώτος όμως θα πάει ο πατέρας της, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, θα προσκομίσει σημαντικά στοιχεία.  

Δόθηκε εντολή για άρση του απορρήτου επικοινωνιών της 22χρονης. Ανάκτηση των δεδομένων του facebook και του Instagram, τα αρχεία των οποίων μέσα στο ipad και στο laptop της Αρετής είχαν διαγραφεί, καθώς και τις συνδιαλέξεις που είχε μέσω του κινητού της το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Εμπλοκή σατανιστών βλέπουν οι γονείς της

«Έχουν γίνει αυτοκτονίες που δεν ήταν αυτοκτονίες»

«Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που έχουν τραβήξει το ίδιο λούκι με εμένα. Έχουν γίνει αυτοκτονίες οι οποίες δεν ήσαν αυτοκτονίες… Εκείνο που θέλω να βρω τους ανθρώπους που πήραν το παιδί μου. Εγώ πάντως δεν θα κάνω πίσω», λέει ο πατέρας της φοιτήτριας. 

Γραφολογική πραγματογνωμοσύνη στο σημείωμα που άφησε η φοιτήτρια 

Η Αρετή λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της, σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από τη ζωή της. Πάνω σε αυτό αναμένεται να γίνει γραφολογική πραγματογνωμοσύνη, για να διαπιστωθεί εάν το έγραψε η ίδια, ή το συνέταξε υπό πίεση, όπως ισχυρίζονται οι δικοί της άνθρωποι. 

«Υπάρχουν χαρακτηριστικά όταν κάποιος γράφει κάτω από άγχος ή υπό πίεση. Κυρίως αυτό που αλλοιώνεται είναι οι γραφοκινητικές παράμετροι, η ταχύτητα της γραφής, η χαρακτική πίεση. Αυτό έχει μια συνέπεια και στη μορφολογία των γραμμάτων και στο γραφικό ρυθμό.

Δεν είναι ρέουσα η γραφή. Γιατί είναι κάτι που συμβαίνει παρά τη θέληση αυτού που γράφει. 

Οι πρώτες δύο σειρές είναι η γραφή του Άλντο Μόρο, πρωθυπουρογύ της Ιταλίας όταν έγραφε κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, οι κάτω σειρές είναι οι σειρές που είναι από σημειώματα όταν τον είχαν ήδη απαγάγει. Έχει μια ποιότητα στη γραφή, πράγμα που λείπει όταν γράφεις κάτω από δυσμενείς συνθήκες», εξηγεί ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Δικαστικών Γραφολόγων, Κωνσταντίνος Κωττάκης.  

Η φοιτήτρια ψυχολογίας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω στις 23 Μαρτίου, με μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top