Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Εμπλοκή σατανιστών βλέπουν οι γονείς της

Από το τμήμα Ανθρωποκτονιών εξετάζεται πλέον η υπόθεση

η Αρετή που πέθανε στο Αιγάλεω

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Αρετής στο Αιγάλεω. Οι γονείς της κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων καθώς θεωρούν ότι το παιδί τους δεν έβαλε τέλος στη ζωή του αλλά πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. 

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Σκηνοθετημένη η αυτοκτονία της;

Έγκλημα ή αυτοκτονία ο θάνατος της νεαρής φοιτήτριας

Μία περίεργη φωτογραφία που είχε αναρτήσει στα social media η νεαρή Αρετή κάνει τους γονείς της να θεωρούν πως ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, σε κάποιο είδος σατανιστικής τελετής.  

«Πρόκειται για μία υπόθεση που ενώ αρχικά δημιούργησε την εντύπωση μιας αυτοκτονίας στη συνέχεια υπήρξαν στοιχεία που περιήλθαν εις γνώση της οικογενείας της κοπέλας και δημιουργούν την εντύπωση ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά μάλλον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Κωνσταντίνος Τζαβάρας. 

«Πήραν τη σπιτονοικοκυρά και ρωτήσανε, να ανέβει απάνω η σπιτονοικοκυρά να δει και τους λέει είχε πάρτι χθες το βράδυ θα κοιμάται. Λέει ο πατέρας της ξεκινάω να έρθω. Ειδοποίησε την αστυνομία, πήγαν με κλειδαρά , ανοίξανε το σπίτι και είδανε αυτό το πράγμα» λέει κάτοικος του χωριού των γονέων της Αρετής.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η νεαρή φοιτήτρια βρέθηκε με μία σακούλα στο κεφάλι, στην οποία είχε προσαρμόσει ένα σωληνάκι που ήταν συνδεδεμένο με μια φιάλη με αέριο γέλιου.  Γιατί λοιπόν μία νέα κοπέλα επέλεξε έναν τόσο περίπλοκο τρόπο για να βάλει τέλος στη ζωή της;  

Άφησε σημείωμα η φοιτήτρια ή κάποιοι άλλοι το έγραψαν για να θολώσουν τις έρευνες;

Η κόρη τους δεν είχε κανένα λόγο να βλάψει τον εαυτό της, λένε οι γονείς της. Είχε όλη τη ζωή μπροστά της, στις σπουδές της ήταν άριστη.  Είχε φίλους που την αγαπούσαν. Αυτό φαίνεται και από τις τελευταίες αναρτήσεις που είχε κάνει στο προφίλ της στο facebook. Στις φωτογραφίες που βλέπετε έδειχνε ήρεμη, χαρούμενη, χαμογελαστή, να παίζει στα χιόνια. 

Γιατί χάθηκαν όλα της αρχεία;

Το γεγονός ότι ξαφνικά χάθηκαν όλα της τα αρχεία  γεννά υποψίες στους δικούς της. Κάτι δεν πάει καλά. Τα ερωτήματα που τους βασανίζουν πολλά.  Μήπως κάποιος ή κάποιοι θέλησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους πριν βρεθεί η Αρετή νεκρή;  Πώς το διαμέρισμα ήταν τακτοποιήμενο και καθαρό ενώ το προηγούμενο βράδυ υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι η κοπέλα έκανε πάρτι;  

«Τα στοιχεία αυτά είναι ο τρόπος που βρέθηκε το πτώμα στο δωμάτιο. Είναι οι σχέσεις που είχε η κοπέλα αυτή με κάποιους που ερευνάται και το ποιόν τους και η δραστηριότητα που ασκούσανε . Είναι το γεγονός ότι από το κινητό της και από το ipad και το φορητό υπολογιστή που είχε έχουν διαγραφεί όλα τα αρχεία» προσθέτει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας  έβαλαν τεχνικό σύμβουλο,  ο οποίος θα εξετάσει με τη σειρά του τη σορό της Αρετής σε μία προσπάθεια να τους δώσει τις απαντήσεις που ζητάνε.  

Από το τμήμα Ανθρωποκτονιών εξετάζεται η υπόθεση

Ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή για προκαταρκτική έρευνα κι έτσι η υπόθεση του θανάτου της Αρετής εξετάζεται πλέον από το τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπως μετέδωσε ο Παναγιώτης Μπούσιος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR. 

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σπίτι της κοπέλας δεν είχαν καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, μετά την εντολή του αντιεισαγγελέα πρέπει να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα.

«Πρέπει η οικογένεια της κοπέλας να μην έχει καμία αμφιβολία για το πώς έχασε το παιδί της» ήταν τα λόγια αξιωματικού της αστυνομίας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top