Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Σκηνοθετημένη η αυτοκτονία της;

«Η Αρετή δε θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της» λένε οι γονείς της 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα, όπου έμενε, στο Αιγάλεω. Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι το κορίτσι δεν αυτοκτόνησε και πως κάποιος σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να φανεί ως αυτοκτονία. 

Πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας της φοιτήτριας που μίλησαν στο star.gr ισχυρίστηκαν ότι η Αρετή δε θα αφαιρούσε ποτέ τη ζωή της και μάλιστα με τον συγκεκριμένο τρόπο. Η οικογένειά της έχει καταθέσει ήδη μήνυση κατ΄αγνώστων. 

Φοιτήτρια από τον Πύργο βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω

Σύμφωνα με τις Αρχές, η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι που πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.

Ιατροδικαστές όμως υποστηρίζουν ότι ο τρόπος αυτός δεν ενδείκνυται για να αφαιρέσει κάποιος τη ζωή του και σίγουρα χρειάζεται και η συμμετοχή δεύτερου προσώπου. 

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει την οικογένεια να αμφισβητεί την αυτοκτονία είναι ότι έχουν σβηστεί κλήσεις από το κινητό της κοπέλας, όπως επίσης έγγραφα από το laptop και το ipad της.

Για τον λόγο αυτό οι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας έχουν ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ανάκτηση των δεδομένων από τα social media που διατηρούσε η κοπέλα. 

Δεχόταν απειλές; 

Οι γονείς του κοριτσιού έχουν κάνει αίτηση για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, ώστε να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα θανάτου της κόρης τους. Ένα ακόμα στοιχείο που θα βοηθήσει στη διαλεύκανση του μυστηρίου είναι να μάθουν πότε σβήστηκαν τα δεδομένα. Πριν ή μετά τον θάνατό της;

Ένοικος της πολυκατοικίας, όπου διέμενε η φοιτήτρια, κατέθεσε ότι το βράδυ της Παρασκευής ακούγονταν από το διαμέρισμά της φωνές σαν να γίνεται πάρτι, όμως το σπίτι ήταν απόλυτα τακτοποιημένο και τίποτα δεν έδειχνε ότι είχε προηγηθεί κάποια συγκέντρωση πολλών ανθρώπων.

Τέλος, ερευνάται αν το κορίτσι δεχόταν απειλές από τρίτα πρόσωπα, κάτι που αν διαπιστωθεί θα δώσει νέα τροπή στην υπόθεση. 

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση οι γονείς της 

Οι γονείς της 22χρονης βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν πιστεύουν ότι το κορίτσι τουσς είχε τέτοιο τέλος. Από την Πέμπτη είχαν να της μιλήσουν και όταν πια δεν απαντούσε στα τηλέφωνα ανησύχησαν και ήρθαν στην Αθήνα από τον Πύργο για να τη βρουν νεκρή. 

Αυτό που λένε είναι ότι η Αρετή τους δε θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της και περιμένουν από τη δικαιοσύνη να ρίξει φως στην περίεργη αυτή υπόθεση. 

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top