Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Οι φωτογραφίες με σατανικά σύμβολα

Νέα στοιχεία για την υπόθεση-θρίλερ

Δείτε στο video τις αποκαλύψεις της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας από τον Πύργο, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω κάτω από περίεργες συνθήκες.

Παρά το γεγονός ότι δίπλα της ήταν ένα σημείωμα απελπισίας στο οποίο έλεγε πόσο απογοητευμένη ήταν από την κοινωνία οι γονείς της δεν πίστεψαν ποτέ ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Τα νέα ντοκουμέντα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Φως Στο Τούνελ», οδηγούν σε έναν κόσμο με σατανικά σύμβολα και τελετές.

Οι γονείς της Αρετής θεωρούν πως το παιδί τους οδηγήθηκε στον θάνατο μέσω κάποιας τελετής η οποία σχετίζεται με ένα επικίνδυνο κύκλωμα. Συνδετικός κρίκος για να την φέρει σε επαφή φέρεται να είναι ένα νεαρό άτομο.

Για τον λόγο αυτό μαζί με τον  δικηγόρο τους, Κώστα Τζαβάρα, υπέβαλαν μήνυση  για ανθρωποκτονία  κατ’ αγνώστων.

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: «Πριν πεθάνει θα πήγαινε σε μέντιουμ»

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Εμπλοκή σατανιστών βλέπουν οι γονείς της

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Σκηνοθετημένη η αυτοκτονία της;

Οι φωτογραφίες με σατανικά σύμβολα

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, η πόθεση άρχισε να παίρνει άλλη τροπή όταν οι γονείς της διαπίστωσαν πως  από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχαν σβηστεί τα περισσότερα από τα δεδομένα της.

Ανάμεσα σε αυτά που κατάφεραν να εντοπίσουν, βρήκαν φωτογραφίες της Αρετής με συγκεκριμένο πρόσωπο και στοιχεία που παραπέμπουν σε κύκλους σατανιστών και σχετικά σύμβολα. Η  οικογένεια υποστηρίζει ότι η 20η  Μαρτίου, που χάθηκαν τα ίχνη της,  είναι σημαντική ημέρα για τους λάτρεις του εωσφόρου.

Πηγή φωτογραφίας: Εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Ο χρόνος θανάτου της

Από την πρώτη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δεν εντοπίστηκαν ίχνη κακώσεων, πάλης, μώλωπες ή οτιδήποτε που να παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια. Η ώρα θανάτου υπολογίστηκε λίγες ώρες πριν την ανεύρεση της άτυχης κοπέλας.

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε η οικογένεια, έγινε νέα νεκροτομή, παρουσία του κυρίου  Μπουζιάνη και του τεχνικού συμβούλου ιατροδικαστή  Χαράλαμπου Κούτση.

Αυτό που αναμένουν τώρα οι Αρχές είναι τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων.

Το χρονικό της υπόθεσης-θρίλερ

Η σπουδάστρια ψυχολογίας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Η άτυχη κοπέλα  μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν. Παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον χειρότερο φόβο κάθε γονιού.

Στο χώρο που ήταν τακτοποιημένος, εντοπίστηκε ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας το οποίο παρέπεμπε σε αυτοκτονία.

«Δεν είναι απλό να αυτοκτονήσεις με σακούλα»

«Υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Υπήρχε παρουσία άλλου ατόμου την κρίσιμη στιγμή; Τα αρχεία της σβήστηκαν μετά θάνατον; Έχουμε στοιχεία πως κάποια από αυτά διεγράφησαν το Σάββατο. Αν προκύψει ότι ο θάνατος της προήλθε νωρίτερα,  τα δεδομένα όπως καταλαβαίνετε, αλλάζουν. Κάποιοι έδωσαν ορισμένες φωτογραφίες στην οικογένεια με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της Αρετής με ακραίες απεικονίσεις. Όλα αυτά θα ερευνηθούν εξονυχιστικά» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και τόνισε πως:

«Επιβάλλεται να κάνουμε έρευνα σ’ αυτήν την υπόθεση. Αρχικά εμφάνιζε τα χαρακτηριστικά της αυτοκτονίας και στη συνέχεια άφησε ακάλυπτα ερωτήματα. Συνεργαζόμαστε στενά με τις Αρχές και αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στο στάδιο της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης. Περιμένουμε  επίσης τα αποτελέσματα έρευνας από υλικό καμερών ασφαλείας. Ο βασικός προβληματισμός ξεκινά από το γεγονός πως δεν είναι απλό να αυτοκτονήσει κάποιος με σακούλα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top