Εφιάλτης: Εισέβαλαν στο σπίτι, έδεσαν γονείς και παιδιά και τους λήστεψαν

Ο πατέρας της οικογένειας κατάφερε να λυθεί

Περιπολικό

Σκηνές τρόμου έζησε μία τετραμελή οικογένεια στη Νέα Μάκρη. Αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι τους τα ξημερώματα, την ώρα που το νεαρό ζευγάρι και οι δύο ανήλικες κόρες του κοιμούνταν και τους λήστεψαν. 

Ήταν λίγο μετά τις έξι και μισή το πρωί της Τρίτης, όταν οι τέσσερις άγνωστοι δράστες μπήκαν στη μονοκατοικία. Οι ένοπλοι κουκουλοφόροι έπιασαν τους γονείς και τα παιδιά κυριολεκτικά στον ύπνο. 

Απειλώντας με όπλα ότι θα τους σκοτώσουν οδήγησαν την τρομοκρατημένη οικογένεια στο σαλόνι του σπιτιού και την έδεσαν. 

Τα τρία από τα τέσσερα μέλη της συμμορίας άρχισε να ψάχνει σε όλο το σπίτι για αντικείμενα αξίας. Ο τέταρτος ληστής ζητούσε επιτακτικά από τον πατέρα και τη μητέρα να του αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Ο εφιάλτης δεν έλεγε να τελειώσει για την άτυχη οικογένεια, με τους ληστές να μένουν για ώρα στο σπίτι. Έφυγαν μόνο όταν βεβαιώθηκαν ότι άρπαξαν όσα τιμαλφή κατόρθωσαν να βρουν, αφήνοντας δεμένα τα τρομοκρατημένα θύματα τους.

Τελικά, αρκετή ώρα μετά, ο πατέρας κατάφερε να λυθεί και να καλέσει την αστυνομία. Ήταν, όμως, αργά. Οι αδίστακτοι ληστές είχαν διαφύγει. Οι Αρχές κάνουν έρευνα για τον εντοπισμό τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top