Κόρινθος: Ελεύθερος ο 35χρονος που κατηγορείται για τον φόνο του Ρομά

Οργισμένοι οι συγγενείς του θύματος

Ελεύθερος αφέθηκε ο 35χρονος που κατηγορείται για το φόνο του 52χρονου Ρομά στην Κόρινθο. 

Ο 35χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως η άμεση απομάκρυνση από την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και η απαγόρευσηςεξόδου από τη χώρα, ενώ πρέπει να το παρών σε αστυνομικό τμήμα.

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του 

Ο 35χρονος ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και αρκετές φορές ξέσπασε σε κλάματα ενώπιον της ανακρίτριας. Στην πολύωρη απολογία του φέρεται να υποστήριξε ότι: 

Πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό μέσα στο σκοτάδι. Δεν ήθελε να σκοτώσει κανέναν, μετά είδε τον χτυπημένο άντρα. Ήταν σε πανικό.
 

Φρούριο η Κόρινθος: Απολογείται σήμερα ο 35χρονος που σκότωσε Ρομά

Kόρινθος: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η κηδεία του Ρομά

Οι συγγενείς του 52χρονου Ρομά, που σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να κλέψει κότες από τον 35χρονο, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Κορίνθου.

Κόρινθος: Κίνδυνος βεντέτας μετά τη δολοφονία Ρομά από αγρότη

Κόρινθος: Χημικά και εκκένωση των δικαστηρίων μετά τα επεισόδια

Το Δικαστικό Μέγαρο ήταν από νωρίς αποκλεισμένο από ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.

Το χρονικό 

Ο 52χρονος μαζί με έναν άλλον Ρομά, πήγαν να κλέψουν κάτι κότες από τον 35χρονο στον Σολωμό Κορίνθου. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους αντιλήφθηκε και άρχισε να τους κυνηγάει με καραμπίνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης πυροβόλησε αρχικά στον αέρα για εκφοβισμό και όταν οι δράστες έβγαλαν μαχαίρι, ο 35χρονος στόχευσε και σκότωσε τον 52χρονο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top