Kόρινθος: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η κηδεία του Ρομά

Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς του

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας κηδεύτηκε το μεσημέρι στα Εξαμίλια Κορίνθου ο Ρομά που έπεσε νεκρός από φυσίγγια καραμπίνας, όταν επεδίωξε να εισβάλει σε σπίτι για να κλέψει. Ο κατηγορούμενος ο οποίος σκότωσε και πέταξε το πτώμα σε λατομείο, θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή με την τοπική κοινωνία να φοβάται ότι θα ξεσπάσουν επεισόδια. 

Οι Ρομά κηδεύουν τον δικό τους άνθρωπο και εξαπολύουν απειλές. Στα Εξαμίλια κατέφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια! Η κατάσταση στην περιοχή είναι έντονα ηλεκτρισμένη.

Όλοι φοβούνται μην ξεσπάσει βεντέτα και χυθεί κι άλλο αίμα στην περιοχή. 

Κόρινθος: Κίνδυνος βεντέτας μετά τη δολοφονία Ρομά από αγρότη

Κόρινθος: Χημικά και εκκένωση των δικαστηρίων μετά τα επεισόδια

Φόβος για αντίποινα – «Φρούριο» το σπίτι του κατηγορούμενου

Η οικογένεια του 35χρονου αγρότη έφυγε από το σπίτι. 

24 ώρες το 24ωρο άνδρες της αστυνομίας, βρίσκονται έξω από το σπίτι του 35χρονου. Μάλιστα 2 αστυνομικοί όπως μπορείτε να δείτε είναι στα ταράτσα προκειμένου να ελέγχουν κάθε κίνηση στη γύρω περιοχή.

Η σύζυγος του 35χρονου φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνη την ώρα κοιμόταν με τα παιδιά και ξύπνησε από τις φωνές του άντρα της. Έλεγε στους θείους του για τους Ρομά. Υποστήριξε ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα μαζί τους και φοβούνται για την περιουσία και την σωματική τους ακεραιότητα.

Κούγιας: «Σκοπός του ήταν να μην μπούνε μέσα στο σπίτι γιατί ήταν τα παιδιά του»

«Δεν ήξερε αυτοί με τι θα επιτεθούν και σκοπός του ήταν να μην μπουν μέσα στο σπίτι γιατί μέσα στο σπίτι ήταν τα δυο παιδιά του. Βρέθηκε ένα τεράστιο μαχαίρι, χασαπομάχαιρο.

Ο θείος του 35χρονου, ο οποίος μένει στο ίδιο οίκημα με τον κατηγορούμενο, φέρεται να ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι την ίδια μέρα άγνωστοι είχαν κόψει την περίφραξη και πήραν 5 κότες, ενώ το βράδυ δεν άκουσε πυροβολισμούς γιατί κοιμόταν.

Ο 35χρονος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Το έγκλημα αυτό θα αφυπνίσει συνειδήσεις. Να μάθει η πολιτεία να προστατεύει τους πολίτες», λέει ο Αλέξης Κούγιας.

«Καλά που τον σκότωσε! Πήγε να τον πετάξει στο νταμάρι. Και το σκυλί το λυπάσαι, δεν το πετάς έτσι», λέει ο γιος του θύματος. 

«Αστακός« το δικαστήριο υπό τον φόβο αντιποίνων 

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια και την Αστυνομική Διεύθυνση της Κορίνθου θα ληφθούν από νωρίς αύριο Πέμπτη το πρωί, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του, υπό τον φόβο των αντιποίνων.

Η οδός Κολιάτσου θα είναι απροσπέλαστη, αλλά και οι γύρω δρόμοι. Ομάδες Ρομά πρόκειται να κατέβουν στο σημείο, οπότε στόχος της αστυνομίας είναι να μην μπορέσει κανείς να πλησιάσει τον κατηγορούμενο. 
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top