Φρούριο η Κόρινθος: Απολογείται σήμερα ο 35χρονος που σκότωσε Ρομά

Φόβοι στην αστυνομία για βεντέτα

επεισόδια έξω από τα δικαστήρια Κορίνθου

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στην Κόρινθο, καθώς σήμερα, Πέμπτη, οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 35χρονος, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε 52χρονο Ρομά, που εισέβαλε στο σπίτι του για να το ληστέψει. 

Η αστυνομία φοβάται ότι θα επαναληφθούν οι εικόνες της περασμένης Τρίτης, με τους συγγενείς του θύματος που προκάλεσαν έντονα επεισόδια, καθώς δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. 

Κόρινθος: Χημικά και εκκένωση των δικαστηρίων μετά τα επεισόδια

Έτσι από νωρίς το πρωί έξω από το δικαστικό μέγαρο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπως και σε πολλά σημεία της πόλης. 

Kόρινθος: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η κηδεία του Ρομά

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κοινότητα των Ρομά, που κάνει λόγο για ρατσιστικό έγκλημα και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του 35χρονου. Γι’ αυτό άλλωστε και η αστυνομία φοβάται ότι σήμερα ενδέχεται να σημειωθούν σοβαρά επεισόδια και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο βεντέτας. 

Κόρινθος: Κίνδυνος βεντέτας μετά τη δολοφονία Ρομά από αγρότη

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος πήγε στο σπίτι του δράστη με σκοπό να τον ληστέψει. Εκείνος τον αντιλήφθηκε, πήρε την καραμπίνα του, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Ύστερα, με τη βοήθεια συνεργού μετέφεραν τη σορό στη χωματερή του χωριού. 

Την Τρίτη μάλιστα, όταν ο 35χρονος μετήχθη στον εισαγγελέα, συγγενείς και φίλοι του θύματος, προκάλεσαν σοβαρότατα επεισόδια έξω από τα δικαστήρια, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top