Μαχαίρωσαν 22χρονη οπαδό του ΠΑΟ - Εκτός ελέγχου η «βεντέτα» των αιωνίων

Το χτύπημα στο Παπαστράτειο μοιάζει με απάντηση ως ... αντίποινα

επεισόδια στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο

Τα περιστατικά συμπλοκών μεταξύ οπαδών ολοένα πυκνώνουν και εντείνονται σε βία. Μία 22χρονη κοπέλα- οπαδός του Παναθηναϊκού μαχαιρώθηκε από χούλιγκαν του Ολυμπιακού την προηγούμενη εβδομάδα, με το χτύπημα στο Παπαστράτειο να μοιάζει με αντίποινα στο μαχαίρωμα της κοπέλας. Όλα δείχνουν πως τα περιστατικά αθλητικής βίας έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. 

Γλυφάδα: "Έσβηναν τα καπνογόνα στο κεφάλι ενός ανθρώπου"

Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι η κόντρα μεταξύ ακραίων χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δεν εκδηλώνεται πλέον σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα αλλά σε παιχνίδια χωρίς τη συμμετοχή και των δύο και χωρίς ισχυρή αστυνομική δύναμη να επιβλέπει.

Το μαχαίρωμα της 22χρονης οπαδού του ΠΑΟ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αθλητικής Βίας, το χτύπημα στο Παπαστράτειο εντάσσεται στην κατηγορία των αντιποίνων για το μαχαίρωμα 22χρονης κοπέλας, οπαδού του Παναθηναϊκού από χούλιγκαν του Ολυμπιακού που απαθανάτισαν μάλιστα τη σκηνή σε βίντεο. Σε αυτό πέντε άνδρες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά μια νεαρή γυναίκα. Οι τρεις την κρατούσαν και οι δύο τη χτυπούσαν με βιαιότητα, πριν ένας εξ αυτών τη μαχαιρώσει στο πόδι! Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο περιοχής, δυτικά της Αθήνας, την προηγούμενη εβδομάδα και οι αστυνομικοί αναζητούν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επίθεση.

Το  «ντου» μέσα στο Παπαστράτειο, σε συνέχεια των όσων είχαν προηγηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι (αλλά και προηγουμένως σε συνδέσμους του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα και άλλες περιοχές) φαίνεται να είναι οι απαντήσεις εκατέρωθεν στις επιθέσεις ωμής βίας που έχουν στηθεί σε όλη την Αττική. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top