Γλυφάδα: "Έσβηναν τα καπνογόνα στο κεφάλι ενός ανθρώπου"

Εικόνες σοκ από την εισβολή χούλιγκαν στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στον αγώνα πόλο των γυναικείων ομάδων του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας το Σάββατο όταν περίπου τριάντα άτομα εισέβαλαν μέσα στο Παπαστράτειο με κράνη και ρόπαλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα. 

Ένας άνδρας τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά την εισβολή των χούλιγκαν στον αγώνα πόλο γυναικών Ολυμπιακός - Γλυφάδα - φωτογραφία Eurokinissi/

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός είναι συγκλονιστικές. Οι δράστες με απίστευτη μανία άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και επικράτησε πανικός ανάμεσα στους θεατές και τους αθλητές.

Τριάντα περίπου άτομα με κράνη εισέβαλαν στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο με ρόπαλα και καπνογόνα -  φωτογραφία: Eurokinissi

Οι δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες κρατούσαν ρόπαλα και μαχαίρια, πέταξαν φωτοβολίδες, εκσφενδόνισαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στην πισίνα, όπου βρίσκονταν οι αθλήτριες και απείλησαν τους παρευρισκόμενους. 

Οι δράστες έσπαγαν και κατέστρεφαν ό,τι έβρισκάν μπροστά τους - φωτογραφία: Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ στον αγώνα δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη με αποτέλεσμα οι δράστες να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να σπείρουν τον τρόμο και τον πανικό. 

"Έσβησαν καπνογόνο στο κεφάλι ανθρώπου"

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της αθλήτριας της Γλυφάδας Εύας Λούδη στο gazetta.gr. Η 20χρονη διεθνής πολίστρια την ώρα της επίθεσης ήταν στον πάγκο κι έτσι τα είδα όλα.

Τίποτα δεν γλίτωσε από τη μανία των χούλιγκαν - φωτογραφία: Eurokinissi

"Ευτυχώς που γλιτώσαμε. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Πήγαμε να παίξουμε πόλο και δεν ξέραμε εάν θα βγούμε από το κολυμβητήριο. Εγώ ήμουν στον πάγκο την ώρα της επίθεσης. Ήταν προς το τέλος του αγώνα. Άκουσα να πέφτει ένας κάδος σκουπιδιών και να μπαίνουν στην πισίνα 20-30 κουκουλοφόροι με κοντάρια, μαχαίρια, κράνη και καπνογόνα", είπε.

Οι αθλήτριες του πόλο έβγαζαν από την πισίνα ηλεκτρονικούς υπολογιστές - φωτογραφία: Eurokinissi

Αυτά που είδαν τα μάτια της δεν μπορεί και η ίδια να τα πιστέψει.

Ήταν τρομερό να βλέπουμε να χτυπούν κόσμο στο κεφάλι. Τους βαρούσαν χωρίς έλεος. Ήταν γονείς, παιδιά στην εξέδρα. Έκλαιγαν παιδάκια και οι γονείς τους δεν ήξεραν πώς να τα προστατέψουν. Δεν είχε οπαδούς. Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι είδα να σβήνουν καπνογόνο στο κεφάλι ενός ανθρώπου, είπε ταραγμένη. 

Ο αγώνας διακόπηκε λόγω των επεισοδίων - φωτογραφία: Eurokinissi

Η Εύα είναι 20 ετών και έχει κάποια χρόνια στις πισίνες. Οι πιο μικρές έπαθαν πανικό και έκλαιγαν. Όπως καταγγέλλει δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη στον αγώνα και κανείς για να τους προστατεύσει. 

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν μέχρι και φωτοβολίδες μέσα στο κολυμβητήριο - φωτογραφία: Eurokinissi

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο - φωτογραφία: Eurokinissi
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top