Βίντεo - ντοκουμέντο για το μοντέλο με την κοκαϊνη λίγο πριν συλληφθεί

«Δεν δούλευε ποτέ ως μοντέλο»

Βίντεο ντοκουμέντο με το μοντέλο να διασκεδάζει με φίλους της λίγο πριν συλληφθεί στην Κίνα παρουσιάζει για πρώτη φορά το Star και η Τασούλα Παπανικολάου. Η Ειρήνη ταξίδευε συχνά σε πολλές χώρες  παρά το γεγονός ότι δεν ανήκε σε πρακτορείο μοντέλων όπως υποστηρίζουν οι φίλοι της. 

Είναι η Ειρήνη σε ξενοδοχείο στην Αντίς Αμπέμπα λίγες μέρες πριν την συλλάβουν οι Κινέζοι με 2.6 κιλά κοκαϊνης. Το κορίτσι από τη Μυτιλήνη διασκεδάζει παρέα με φίλους της. Ακούει μουσική και χορεύει.

Σε άλλο βίντεο η Ειρήνη βρίσκεται σε αυτοκίνητο παρέα με άλλα τέσσερα άτομα. Κάθεται στο πίσω μέρος  από την πλευρά του οδηγού και  χορεύει ξανά.  Δείχνει χαρούμενη. Δίπλα της βρίσκεται μια μελαχρινή κοπέλα και μπροστά οι νέοι φίλοι της. Λίγα 24ωρα αργότερα το κορίτσι συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ .

Τα στόματα πλέον ανοίγουν. Η Ειρήνη δεν ήταν ποτέ μοντέλο, αποκαλύπτει στο Star φίλος της:

«Δεν δούλευε ποτέ ως μοντέλο, δεν ξέρω και από πού βγήκε αυτό για μοντέλο, τώρα όσο έκανα παρέα εγώ μαζί της ποτέ δεν την είχα δει σε πασαρέλα. Δούλευε σε κάποια παρ, κλαμπ, βενζινάδικα», λέει. 

Οι στιγμές του 19χρονου μοντέλου λίγο πριν συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ

Πρώτη φορά: Το 21χρονο μοντέλο μιλά μέσα από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ

Σε δυο μέρες η Ειρήνη θα δικαστεί για την κοκαϊνη στο Χονγκ Κονγκ. Οι Κινέζοι ειδικά σε θέματα ναρκωτικών δεν αστειεύονται και έχουν μια σκληρή νομοθεσία. 

«Έπαθα σοκ όταν με συνέλαβαν γιατί δεν ήξερα ότι η τσάντα μου είχε ναρκωτικά», ισχυρίζεται η κοπέλα μιλώντας με το δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου .Τη συνομιλία παρουσίασε η εκπομπή «Μαζί σου». 

Η Ειρήνη φαίνεται ότι είχε αδυναμία στα ταξίδια. Στις 11 Οκτωβρίου, λίγες ημέρες πριν συλληφθεί  στην Κίνα , ταξιδεύει αεροπορικώς  από την Αντίς Αμπέμπα μέσω Καϊρου για τη Λάρνακα σε οικονομική θέση.

Το κορίτσι τους τελευταίους μήνες κρατείται σε φυλακές ενηλίκων υψίστης ασφαλείας.  Στο δικαστήριο θα έχει στο πλευρό της  τους δικηγόρους της.  


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top