Ελεύθερος με όρους ο γιατρός που συνελήφθη για «φακελάκι» από καρκινοπαθή

Αρνείται την κατηγορία της δωροληψίας

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο γιατρός του μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής, ο οποίος κατηγορείται ότι ζήτησε «φακελάκι» από καρκινοπαθή ασθενή.

Στον αναπληρωτή καθηγητή, απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ του επιβλήθηκε να εμφανίζεται μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα καθώς και το ποσό των 20.000 ευρώ ως εγγύηση.

Καταγγελία στο STAR: Mε έδιωξαν με αιμορραγία από νοσοκομείο για φακελάκι!

Έρευνα «φακελάκια» - Βροχή καταγγελιών στην κάμερα του STAR

Ο γιατρός αρνείται την κατηγορία της «δωροληψίας κατ΄εξακολούθηση» κατά τη διάρκεια της απολογίας του στις ανακριτικές αρχές, μετά τη σύλληψή του την περασμένη Παρασκευή για «φακελάκι».

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στη σύλληψη του αναπληρωτή καθηγητή μετά από καταγγελία ασθενή, οοποίος είχε διαγνωστεί με καρκίνο τον περασμένο Ιούνιο.

O τιμοκατάλογος για τα «φακελάκια» - Πόσο στοιχίζει κάθε επέμβαση

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο γιατρός ζήτησε χρήματα πριν από το πρώτο χειρουργείο, ενώ ζήτησε και δεύτερο «φακελάκι» για την επόμενη χειρουργική επέμβαση.

Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου ο ασθενής εμφάνισε αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο όπως κατήγγειλε ο ασθενής, αντιμετώπισε εκβιαστική συμπεριφορά από μέρος του γιατρού, ο οποίος του ζήτησε άλλα 600 ευρώ, ποσό που εμφάνισε ως υπόλοιπο από τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση. 

Και όλα αυτά, ενώ ο χειρουργός, σύμφωνα με την καταγγελία, είχε ήδη λάβει 2.650 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top