Ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας στο Star: «Δεν έχω πλαστά πτυχία»

Ξεκίνησε πειθαρχικός έλεγχος μετά από έλεγχο του ΣΕΔΔ

Ο διοικητής του νοσοκομείου της Νίκαιας ο οποίος ελέγχθηκε από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης αρνείται στο Star ότι δήλωσε 4 πλαστά πτυχία. Ωστόσο η ΠΟΕΔΗΝ τον κατηγορεί για επιπλέον παρατυπίες.

«Εγώ ούτε έχω πλαστά πτυχία, τα πτυχία μου έχουν κατατεθεί στο φάκελο μου από το 1984 και έχει ελεγχθεί η νομιμότητά τους και με αυτά διορίστηκα και ως διοικητής και ούτε διώκομαι για κανένα  πλαστό πτυχίο», λέει ο ίδιος.  

Ο πρώην διοικητής του κρατικού της Νίκαιας απάντησε στο Star και το Γιάννη Σωτηρόπουλο πως δεν έχει δηλώσει 4 πλαστά πτυχία. Τότε γιατί παραιτήθηκε από τη θέση του; 

«Η υποβολή της παραίτησης μου από διοικητής και από την οργανική μου θέση, έχει να κάνει καθαρά με λόγους συνταξιοδοτικούς», υποστηρίζει. 

Μετά τον έλεγχο του ΣΕΔΔ, ξεκίνησε πειθαρχικός έλεγχος από το διοικητικό συμβούλιο του Θριάσιου όπου εκεί είναι η οργανική θέση του πρώην διοικητή.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

«Το Υπουργείο Υγείας καθιστά σαφές ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή και παροχή ασυλίας σε τέτοιου είδους φαινόμενα». 

Καταγγελίες ΠΟΕΔΗΝ για παρατυπίες 

Ο πρόεδρος της  ΠΟΕΓΗΝ τον κατηγορεί για μια σειρά παρατυπιών.

«Γνωρίζουν ότι αυτός ο άνθρωπος ελέγχεται για πλαστούς τίτλους, έχουν γίνει καταγγελίες για πλαστογραφίες υπογραφών για προγράμματα, για χρήματα, τα οποία δόθηκαν σκανδαλωδώς σε εταιρεία φάντασμα, με το κυλικείο το ίδιο!», καταγγέλει ο πρόεδρος. 
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το νοσοκομείο της Νίκαιας μαστίζεται από την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση, όπως λένε οι υπάλληλοι και σε κάθε εφημερία οι διάδρομοι γεμίζουν από ράντζα. 

Εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ «τα έψαλαν» στον Πολάκη 

Οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ παραπονέθηκαν το πρωί στον Παύλο Πολάκη για τις απολύσεις στο νοσοκομείο κι εκείνος τους καθησύχασε λίγο πριν κάνει τα εγκαίνια ενός νέου γραμμικού επιταχυντή.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top