Βίντεο-ντοκουμέντο: Κάμερα κατέγραψε τους συνεργούς των δύο δραπετών

Έφυγαν σαν κύριοι από της φυλακές

Καρέ-καρέ κατέγραψε κάμερα ασφαλείας επιχείρησης, που βρίσκεται κοντά στις φυλακές Κορυδαλλού, τις κινήσεις των συνεργών των δύο επικίνδυνων Αλβανών κρατουμένων, οι οποίοι δραπέτευσαν σαν κύριοι κι εξαφανίστηκαν. 

Το βίντεο-ντοκουμέντο εξασφάλισε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ και δείχνει όλα όσα συνέβησαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. 

Απόδραση κρατουμένων από τον Κορυδαλλό

Η επιχείρηση βρίσκεται δίπλα από τη σκοπιά 6 των φυλακών και το βίντεο είναι ήδη στα χέρια της αστυνομίας, που το εξετάζει, καθώς έχει καταγράψει, χωρίς όμως να φαίνονται πρόσωπα, τις κινήσεις δύο ατόμων, που εκτιμάται ότι είναι εκείνοι που εξασφάλισαν στους δραπέτες το μέσο διαφυγής τους. 

Στο βίντεο τα δύο αυτά άτομα φαίνονται να κινούνται με εκνευρισμό και μετά από δέκα λεπτά, χρόνος που συμπίπτει με την απόδραση των δύο κακοποιών, τρέχουν προς την κατεύθυνση όπου εικάζεται πως ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο διαφυγής. 

Η απόδραση των δύο κακοποιών, οι οποίοι θεωρούνται οι εγκέφαλοι συμμορίας που έκανε διαρρήξεις και ασελγούσε σε βάρος των θυμάτων της, έγινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. 

Με ένα αυτοσχέδιο σχοινί από ιμάντες κατάφεραν να σκαρφαλώσουν και να φύγουν από μαντρότοιχο των φυλακών, χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση. 

Μάλιστα, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατάλαβαν ότι είχαν φύγει το επόμενο πρωί στην καταμέτρηση των κρατουμένων. 

Το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους συνεχίζεται. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top