Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: Σχεδίαζαν και την απαγωγή της μητέρας του

«Εγκληματικός νους ο κατηγορούμενος»

Σίγουροι ότι ο Μάριος είναι νεκρός δήλωσαν στο δικαστήριο οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι χειρίστηκαν την έρευνα για την απαγωγή και το φόνο του φοιτητή. Η υπεράσπιση εξακολουθεί να αμφισβητεί το έγκλημα επειδή δεν έχει εντοπιστεί το πτώμα.

Σιωπηλοί, έξω από το δικαστήριο, οι συγγενείς και οι φίλοι του Μάριου Παπαγεωργίου επιμένουν να ρωτούν που βρίσκεται το πτώμα του. Χωρίς όμως να παίρνουν απάντηση.

Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: Άφαντος ο γιος του κατηγορουμένου

Ξέσπασε σε λυγμούς η μάνα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Δολοφόνε, αλήτη!»

Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την απαγωγή χαρακτήρισαν εγκληματικό νου τον φερόμενο εγκέφαλο του εγκλήματος, επισημαίνοντας ότι σχεδίαζε την απαγωγή και της μητέρας του φοιτητή:

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον ρόλο του κατηγορούμενου, την αναλγησία του. Είναι ένας παθολογικός ψεύτης. Ο μόνος που μπορεί να πει πού είναι το παιδί, είναι αυτός.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ: Έχω αμφιβολίες για την δολοφονία, γιατί δεν υπάρχει πτώμα.

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Το συγκεκριμένο παιδί δεν είχε λόγο να εξαφανιστεί.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ: Πώς το ξέρετε;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Από την εμπειρία μου. Πεποίθησή μου είναι ότι το έχουν σκοτώσει το παιδί.

O συνήγορος πολιτικής αγωγής, Νίκος Ρουσσόπουλος, δήλωσε για την υπόθεση πως «έχουν εισφερθεί πάρα πολλά στοιχεία τα οποία θεωρώ ότι θα οδηγήσουν σε περεταίρω εξελίξεις, είτε στην άσκηση νέων διώξεων είτε σε περεταίρω εμπλοκή και άλλων προσώπων».

«Δεν εισέφεραν ούτε ένα στοιχείο γιατί στις επίμονες ερωτήσεις μου από ποια αποδεικτικά στοιχεία προκύπτει αυτό και γιατί δεν αναφέρονται στο διαβιβαστικό ότι υπάρχει ανθρωποκτονία απάντησαν ότι είναι πεποίθηση τους» ανταπάντησε ο Μανώλης Αναστασάκης, συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμέου,

Το δικαστήριο διέταξε για τέταρτη φορά τη βίαιη προσαγωγή του γιου του φερόμενου εγκεφάλου, ο οποίος είναι αστυνομικός.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top