Ανοίγουν στόματα στη Ρόδο: Νέες καταγγελίες για τους δύο κατηγορούμενους

"Χτύπησαν ανήλικη και της έβαλαν να δει αισθησιακή ταινία"

Μία ακόμα ανήλικη κοπέλα φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, σύμφωνα με καταγγελία φίλης της. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Μαζί σου», το κορίτσι της είχε εκμυστηρευτεί ότι οι δύο νεαροί την είχαν πάρει με το ζόρι και την είχαν πάει στο σπίτι στους Πεύκους. Στο σπίτι, όπου βρέθηκε και η Ελένη το μοιραίο βράδυ. 

«Η φίλη μου είχε πάει στο σπίτι του Ροδίτη και ήταν και ο 19χρονος εκεί. Τι έγινε, δεν ξέρω, αλλά η φίλη μου είχε μελανιά στο χέρι της. Μου είχε εξηγήσει ότι ήθελαν να κάνουν κάτι μαζί της και απλά αυτή ξέσπασε σε κλάματα», είπε η κοπέλα που αυτή την περίοδο ζει στο εξωτερικό και όχι στη Ρόδο. 

Δολοφονία Ρόδος: «Εμείς ξέραμε την αλήθεια», λέει η μητέρα του 21χρονου

Όλα έγιναν ένα απόγευμα μετά το μάθημα των αγγλικών της ανήλικης. Την είχαν βρει στον δρόμο και την προσκάλεσαν να πάει σε ένα μέρος, όπου καθόντουσαν συνήθως με τα παιδιά. Μάλιστα, την απείλησαν ότι αν δεν πήγαινε θα έκαναν φασαρία. Εκείνη τρομοκρατήθηκε και τους ακολούθησε, όπως περιέγραψε η φίλη της στην εκπομπή.  

«Τα δύο αγόρια προσπαθούσαν να τη βάλουν στο αμάξι και φώναζαν. Αυτή μπήκε τελικά στο αυτοκίνητο και την πήγαν στο σπίτι. Εκεί της έβαλαν να δει αισθησιακή ταινία και της είπαν πως ό,τι κάνουν στην ταινία θα το κάνει αυτή σε εκείνους. Τότε ξεκίνησε κι έκλαιγε κι έτσι φοβήθηκαν και την άφησαν».

Δολοφονία Ρόδος: «Η Ελένη αντιστάθηκε, τα χέρια της ήταν μελανιασμένα»

Μετά από αυτήν την περιπέτεια το ανήλικο κορίτσι ήταν πολύ φοβισμένο και δεν ήθελε να κυκλοφορεί μόνη της. Η συμπεριφορά της είχε αλλάξει.

Οι δύο κατηγορούμενοι δε σταμάτησαν εκεί. Ενοχλούσαν και τη φίλη της, ζητώντας της να τους συναντήσει. Η κοπέλα αναγκάστηκε να τους μπλοκάρει από το Facebook, έτσι ώστε να μην παίρνει τα μηνύματά τους και το μάθει η μητέρα της.

Κούγιας: «Δεν είναι σημαντικό εύρημα το αποτύπωμα στη βάση του σίδερου»

«Δεν έχει σημασία ποιος κρατούσε το σίδερο, αφού ο θάνατος δεν επήλθε από το χτύπημα, αλλά από πνιγμό», είπε ο συνήγορος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, στο star.gr.

Έγκλημα Ρόδος: Τι δείχνει το αποτύπωμα που βρέθηκε στο σίδερο

Πρόσθεσε ακόμα ότι η άτυχη κοπέλα επήλθε οκτώ ώρες μετά τα χτυπήματα και η ανθρωποκτονία έγινε τη στιγμή που πέταξαν το θύμα στη θάλασσα. 

Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον Ροδίτη έχει ζητήσει ο δικηγόρος του

Τέλος ο δικηγόρος του 21χρονου Ροδίτη, Α. Δημητριάδης, αποκάλυψε στην εκπομπή «Μαζί σου» ότι έχει ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον πελάτη του, υπονοώντας ότι το πάνω χέρι στη σχέση των δύο νεαρών είχε ο 19χρονος Αλβανός κι εκείνος έδινε τις εντολές τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας της Ελένης. 

«Ζήτησα την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του πελάτη μου από τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να αντιληφθεί ούτε τη διαδικασία, αλλά ούτε και τις ερωτήσεις της ανακρίτριας», είπε. 
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top