Δολοφονία Ρόδος: «Η Ελένη αντιστάθηκε, τα χέρια της ήταν μελανιασμένα»

Ξεσπά ο θείος της 21χρονης φοιτήτριας

Για κακόβουλους που αμαυρώνουν τη μνήμη της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε στην Ρόδο έκανε λόγο ο θείος της κοπέλας, ξεκαθαρίζοντας ότι για τον ίδιο και οι δύο κατηγορούμενοι ψεύδονται για τις συνθήκες του θανάτου της. 

Έγκλημα Ρόδος: Τι δείχνει το αποτύπωμα που βρέθηκε στο σίδερο

«Δεν πιστεύω ούτε 1% αυτών που καταθέτουν αυτά τα δυο άτομα. Θα μπορούσαν να πουν την αλήθεια, ότι ο σατανάς τους έβαλε και σκότωσαν την Ελένη. Δεν αποκαλύπτουν τι έγινε. Τα χέρια της Ελένης είχαν μελανιές από τους καρπούς ως τα μπράτσα. Στο λαιμό της είχε δαχτυλιές από την απόπειρα να την πνίξουν και κάτω από το σαγόνι είχε ένα σημάδι πίεσης από μαχαίρι… Δεν σκοτώνεις έναν άνθρωπο επειδή πήγε με τη θέλησή του να περάσει καλά. Η Ελένη πάλεψε. Ας πουν την αλήθεια», είπε εξοργισμένος ο θείος της κοπέλας στην εκπομπή "Μαζί σου".

Ίχνη DNA του 19χρονου Αλβανού στο σίδερο που χτύπησαν την Ελένη Τοπαλούδη

Στο Θεό στρέφεται ο Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης

Όπως τόνισε, η ανιψιά του ήταν ένα καλόβουλο κορίτσι από καλό σπίτι και όχι η «εύκολη» κοπέλα που πήγαινε με τον έναν και με τον άλλον, όπως θέλουν να την παρουσιάσουν. 

«Κατά τη γνώμη μου η Ελένη όταν κατάλαβε ότι δεν πηγαίνουν εκεί που είχαν συμφωνήσει αντιστάθηκε. Είχε πει στη φίλη της ότι θα επιστρέψει σε μία ώρα. Όταν πήγα εγώ στο σπίτι της το πλυντήριο μόλις είχε τελειώσει και δεν είχε βγάλει τα ρούχα, που σημαίνει ότι δεν είχε σκοπό να λείψει πολύ. Όταν είδε ότι την πηγαίνουν μακριά τους αντιστάθηκε και αυτοί την χτύπησαν. Ποιος σκοτώνει με τέτοιο βίαιο τρόπο μια κοπέλα που έχει πάει με τη θέλησή της για να περάσουν καλά;», αναρωτήθηκε. 

Έγκλημα Ρόδος: «Κόλλησε στα βράχια και την έσπρωξε στον γκρεμό»

Κρατούμενοι για 19χρονο: Εκτός από σφαλιάρες και κλωτσιές δεν έπαθε τίποτα

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι είδε φωτογραφίες της νεκρής ανιψιάς του και όπως ο ίδιος πιστεύει, οι δράστες την πήγαν στο εξοχικό του Ροδίτη, εκείνη άρχισε να φωνάζει, την ακινητοποίησαν για να τη βιάσουν, η ίδια στην προσπάθειά της να αντισταθεί είχε εγκλωβίσει ανάμεσα στα πόδια της τον έναν από τους δύο και ο άλλος για να την απελευθερώσει την χτύπησε με το σίδερο. 

Η έρευνα πάντως είναι σε πλήρη εξέλιξη, οι δύο κατηγορούμενοι ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο και μένει πλέον να λάμψει η αλήθεια για να ησυχάσει και η ψυχή της άτυχης κοπέλας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top