Έγκλημα Ρόδος: Τι δείχνει το αποτύπωμα που βρέθηκε στο σίδερο

Ποιο είναι το νέο σημαντικό στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές

Τι δείχνουν τα αποτυπώματα στο σίδερο και το DNA που βρέθηκε στο σπίτι όπου μαρτύρησε η Ελένη Τοπαλούδη, αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Καραϊβάζ, το αποτύπωμα του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου δε βρέθηκε πάνω στο σίδερο, αλλά στη βάση του σίδερου. Στοιχείο που δε δείχνει ξεκάθαρα ποιος χτήπησε τη νεαρή κοπέλα τελικά. «Το αποτύπωμα στο σίδερο θα μας έδειχνε κάτι όσον αφορά το πρόσωπο του δράστη. Εδώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο» αναφέρει ο δημοσιογράφος. 

Ίχνη DNA του 19χρονου Αλβανού στο σίδερο που χτύπησαν την Ελένη Τοπαλούδη

Στο Θεό στρέφεται ο Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης

Ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος

Το μόνο εύρημα DNA που εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι, είναι αυτό της Ελένης Τοπαλούδη. Προέρχεται από τις κηλίδες αίματος της 21χρονης μετά το φονικό χτύπημα που δέχτηκε. Αυτό σημαίνει, ότι η νεαρή φοιτήτρια ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που αιμορράγησε μέσα στο σπίτι εκείνες τις μοιραίες ώρες. Τα αποτυπώματα που βρέθηκαν ανήκουν στον 19χρονο Αλβανό και τον 21χρονο Ροδίτη. Οι Αρχές έχουν αποκλείσει την ύπαρξη τρίτου δράστη.

Έγκλημα Ρόδος: «Κόλλησε στα βράχια και την έσπρωξε στον γκρεμό»

Κρατούμενοι για 19χρονο: Εκτός από σφαλιάρες και κλωτσιές δεν έπαθε τίποτα

Η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη που μαρτύρησε στα χέρια των δραστών

Το αποτύπωμα στο βαν 

Οι Αρχές εξετάζουν με μεγάλη προσοχή, το αποτύπωμα στην πόρτα του αυτοκινήτου. Στο χερούλι του βαν, με το οποίο μετέφεραν την άτυχη Ελένη, βρέθηκε αποτύπωμα του 19χρονου. Ωστόσο στην κατ΄αντιπαράσταση εξέταση, ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι ήταν στην καρότσα του οχήματος και ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν ο Ροδίτης. 

Ο 21χρονος συγκατηγορούμενος του 19χρονου

Ο 19χρονος μάλιστα περιγράφει ότι ο συγκατηγορούμενός του ήταν εκείνος που σήκωσε το θύμα από το κρεβάτι, την πήγε στο αυτοκίνητο και οδήγησε το όχημα στην παραλία της Φώκιας. «Κατέβηκα από την καρότσα και του είπα τι κάνεις εδώ; Μου απάντησε “θα το τελειώσω εδώ, γιατί θα με πάει στη φυλακή”. Δεν του απάντησα, την έβγαλε μόνος του από το αυτοκίνητο. Κάθισα στη θέση του συνοδηγού και δεν κοίταξα γιατί δεν είχα την ψυχική δύναμη» είχε πει χαρακτηριστικά στην κατ΄αντιπαράσταση εξέταση ο 19χρονος φερόμνος ως δράστης. Τα στοιχεία όμως, δεν ταιριάζουν με τα λεγόμενά του. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top