Έγκλημα Ρόδος: «Κόλλησε στα βράχια και την έσπρωξε στον γκρεμό»

Tι έγινε στην κατ' αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορουμένων

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες από την κατ' αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορουμένων στην ανακρίτρια για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλίδου.

Όταν ο 21χρονος Μ.Κ. και ο 19χρονος Α.Λ. βρέθηκαν αντιμέτωποι στην ανακρίτρια, υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ τους, καθώς διαφωνούσαν ακόμα και στα βασικά.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες της άγριας δολοφονίας περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια πότε και πώς γνώρισαν την Ελένη, τι συνέβη στο εξοχικό σπίτι στους Πεύκους, αλλά και πώς την πέταξαν στη θαλάσσια περιοχή Φώκια.

Κρατούμενοι για 19χρονο: Εκτός από σφαλιάρες και κλωτσιές δεν έπαθε τίποτα

Video: Ο άγριος ξυλοδαρμός του 19χρονου κατηγορούμενου στις φυλακές

Αριστερά ο 21χρονος Ροδίτης και δεξιά ο 19χρονος από την Αλβανία

Πότε γνωρίστηκαν με την Ελένη Τοπαλούδη

Ο 21χρονος Μ.Κ. υποστήριξε ότι τη γνώρισαν τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου: «Ήμουν με τον συγκατηγορούμενό μου έξω από το σπίτι της. Την προσέγγισε πρώτα εκείνος και μπήκα κι εγώ και έκανα γνωριμία μαζί της».

Ο 19χρονος Α.Λ. από την άλλη, υποστήριξε ότι τη γνώρισε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, «σε βόλτα που είχαμε πάει με τον συγκατηγορούμενό μου έξω από το σπίτι της. Ανταλλάξαμε τους λογαριασμούς μας στο Facebook».

Αποκλειστικό: Ανατριχίλα από τις περιγραφές για τον φόνο της Ελένης

Δολοφονία φοιτήτριας-Σύντροφος Έλληνα:"Μου μιλούσε σαν να μην έγινε τίποτα"

Τι έγινε στο εξοχικό στους Πεύκους

Ο 21χρονος περιγράφει ότι πήγαν, την πήραν από το σπίτι της με το βανάκι του πατέρα του κι έφτασαν στο εξοχικό του. Μόλις μπήκαν στο σπίτι «βάλαμε εγώ και η Ελένη ένα ποτήρι βότκα.  Πήγαμε στο δωμάτιό μου, ανεβήκαμε πάνω στο κρεβάτι (…) Όταν τελειώσαμε, εγώ έφυγα από το δωμάτιο και πήγα να βάλω δύο ποτήρια βότκα. Μου είπε κάτι η Ελένη μπροστά στον φίλο μου και τότε εκείνος άρχισε και την κοπανούσε με μπουνιές. Εγώ δεν επενέβην, γιατί πανικοβλήθηκα, φοβήθηκα ότι θα χτυπήσει και μένα. Τη χτύπησε στο σαγόνι και η Ελένη λιποθύμησε. Μετά την έπιασε κεφαλοκλείδωμα όσο ήταν αναίσθητη και την χτυπούσε στο κεφάλι με τρόπο που μπορούσε να την σκοτώσει. Είχα σοκαριστεί και δεν αντιδρούσα. Όταν έπιασε το σίδερο έφυγα, πήγα στο άλλο δωμάτιο και τραβούσα τα μαλλιά μου. Δεν τον είδα να τη χτυπάει με το σίδερο. Άκουγα την Ελένη να φωνάζει βοήθεια. Ήταν η κακιά στιγμή. Έβαλε ο διάβολος το χέρι του. Καθόμουν στο σαλόνι και έτρεμα. Μετά είδα τον φίλο μου που πήγε στην κουζίνα να πάρει ένα μαχαίρι, με πλαστική λαβή, του βουτύρου. "Θα την πληρώσουμε χρυσή" μου λέει. Δεν τον σταμάτησα, γιατί είχα σοκαριστεί. Μπήκα στο δωμάτιο και είδα να την τρύπα στον λαιμό. Εκεί του έλεγα σταμάτα μην την σκοτώσεις. Μάλιστα με ρώτησε αν μπορούμε να βρούμε κανένα άλλο μαχαίρι. Είχε αίματα παντού στους τοίχους, αριστερά και δεξιά, στην οροφή και το κρεβάτι».

Η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, που μαρτύρησε στα χέρια των δύο φερόμενων ως δραστών

Εντελώς διαφορετική εκδοχή παρουσίασε ο 19χρονος, ο οποίος ανέφερε ότι «φτάσαμε στο σπίτι στις 00:10. Καθίσαμε στο σαλόνι και ήπιαμε από το μπουκάλι βότκα και οι τρεις. Στη συνέχεια αρχίσαμε να φιλιόμαστε εγώ και η Ελένη. Ο φίλος μου δε μετείχε καθόλου, όμως μας κοιτούσε την ώρα που φιλιόμασταν και κατευθυνθήκαμε στο δωμάτιο. Μετά την ανέβασα πάνω στο κρεβάτι και την ώρα που ετοιμαζόμασταν να συνευρεθούμε, μπήκε στο δωμάτιο ο φίλος μου, γυμνός από τη μέση και κάτω και της είπε: “σε έφερα μέχρι εδώ και δεν…” Εγώ δεν ασχολήθηκα. Δεν ανακατεύτηκα. Μετά, ο φίλος μου ανέβηκε στο κρεβάτι και της έδωσε μπουνιές. Σοκαρίστηκα εκείνη τη στιγμή. Τρόμαξα πολύ. Η Ελένη ζαλίστηκε από τις μπουνιές και φώναξε βοήθεια. Δεν αντέδρασα. Δεν έδωσα σημασία και τότε ο φίλος μου της είπε “τώρα θα δεις!”. Πήγε και πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και της το έβαλε στον λαιμό. Την απείλησε. Την κάρφωσε και μετά πέταξε το μαχαίρι κάτω με δύναμη. Μετά την έπιασε από τον λαιμό και τη χτυπούσε στον τοίχο. Εκείνη τη στιγμή του είπα σταμάτα. Πήρε το ηλεκτρικό σίδερο, τον έσπρωξα, με πέτυχε ξυστά και μετά κοπάνησε δύο φορές την Ελένη στο κεφάλι. Εκεί η κοπέλα έμεινε. Είχε πιει νιτρικό στο γυμναστήριο και τον έπιασε μανία. Η κοπέλα αιμορραγούσε από τη μύτη και τον κρόταφό της».

Ποιος της έδωσε το τελειωτικό "χτύπημα" 

«Τον βοήθησα να την πάμε στο αυτοκίνητο με τη συνεννόηση να την πάμε στο νοσοκομείο. Της έριξε ένα σεντόνι στο κεφάλι για να μη φαίνεται. Ήταν αναίσθητη. Τη βάλαμε στη θέση του συνοδηγού. Ο φίλος μου οδηγούσε κι εγώ κάθισα πίσω», είπε ο 21χρονος.

Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν του είπε τίποτα, αφού κατάλαβε ότι δεν πήγαιναν στο νοσοκομείο, απάντησε «Είμαι χαζός. Παίρνω μερικά φάρμακα και μερικές φορές δεν καταλαβαίνω. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα την πετάξει στην παραλία. Μου απάντησε ότι θα τελειώσει μια και καλή για να μην έχουμε πρόβλημα. Την πέταξε μόνος του. Την άκουσα να φωνάζει "θα σας βρει ο πατέρας μου". Στην αρχή η κοπέλα πήγε στα βράχια και μετά την έσπρωξε με το πόδι του στον γκρεμό», ισχυρίζεται ο 21χρονος.

Ο 19χρονος από την άλλη υποστήριξε ότι «συμφωνήσαμε να την πάμε στο νοσοκομείο αφού το πρότεινα και μου είπε ναι. Ο φίλος μου τη σήκωσε μόνος του από το κρεβάτι και την πήγε στο αυτοκίνητο. Οδήγησε το αυτοκίνητο και έκατσα στην καρότσα. Το σεντόνι την κάλυπτε συνεχώς. Δεν προσπάθησε να φύγει, δεν είχε τη δύναμη. Κάναμε γύρω στα 7-8 λεπτά για να πάμε στην παραλία. Κατέβηκα από την καρότσα και του είπα τι κάνεις εδώ; Μου απάντησε “θα το τελειώσω εδώ, γιατί θα με πάει στη φυλακή”. Δεν του απάντησα, την έβγαλε μόνος του από το αυτοκίνητο. Κάθισα στη θέση του συνοδηγού και δεν κοίταξα γιατί δεν είχα την ψυχική δύναμη». Στη συνέχεια γύρισαν στο σπίτι στους Πεύκους.

«Υπό τις διαταγές του, συλλέξαμε τα αντικείμενα. Μου πέταξε ένα σφουγγάρι και μου είπε καθάρισε. Αφού μαζέψαμε τα πράγματα πήγαμε πάλι στην ίδια παραλία και τα πετάξαμε. Είχε σχεδόν ξημερώσει.Έπρεπε να θυσιάσω τη ζωή μου για να τη σώσω. Δεν το έκανα και θα ζω με τύψεις» κατέληξε ο 19χρονος.

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
23:41 Εξαφανίστηκε ο 20χρονος Κοσμάας Κακούρης από την Κρήτη
23:35 Αιγάλεω: Στις φλόγες τυλίχτηκε τουριστικό λεωφορείο σε μάντρα αυτοκινήτων
23:24 Κως: 5χρονο αγοράκι πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου
23:00 Πάτρα: Καταγγελία για αρπαγή ανηλίκων – Video ντοκουμέντο
22:37 Στο Ναύπλιο η Φώφη Γεννηματά: Η απρόσμενη συνάντηση με νεόνυμφους
22:19 Θεσσαλονίκη: Οδηγοί ταξί έκλεβαν με «μαϊμού» ταξίμετρο
22:04 Άγριος ξυλοδαρμός δικηγόρου έξω από την ΑΣΟΕΕ
21:47 Σκαρφάλωσε από το μπαλκόνι στο διαμέρισμά της και προσπάθησε να τη βιάσει
21:08 Aπειλούν την οικογένεια της Λαγούδη: «Ψάχνουμε σφαίρες για τον λαγό»
21:04 Αθηνά Οικονομάκου: Προσγειώθηκε στη Σαντορίνη- Η θέα από το σπίτι της
20:28 Το τελευταίο αντίο στον 24χρονο καρατέκα Γιώργο Κωστούρο
20:20 Τι κάνουν Κικίλιας και Μπαλατσινού λίγο πριν τον γάμο;
20:02 Έρχεται στις 17 Ιουνίου η «Πανσέληνος της Φράουλας»
19:51 Εύκολο σουφλέ του Άκη Πετρετζίκη
19:36 Επτά άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ καθάριζαν σηπτικό βόθρο ξενοδοχείου
15:45 Παρουσιάστρια της ΕΡΤ «έπιασε στα πράσα» τον άντρα της με τη γειτόνισσα!
16:09 Πόσο άλλαξε ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι μαζί»;
20:33 Μόνο στο STAR το βίντεο που είχε τραβήξει ο Β.Γιακουμάκης με τους Κρητικούς
17:37 Δείτε τους γονείς του Κρατερού Κατσούλη στα εγκαίνια του πολυχώρου του
11:55 Ταύρος: «Αποφασισμένοι να αλλάξετε την καθημερινότητα!»
22:19 Τροχαίο για τον γιο του εφοπλιστή Ν. Πατέρα και τον εγγονό του Έβερτ
15:31 Κοσιώνη - Μπακογιάννης: Η κολλητή της παρουσιάστριας βάπτισε τον γιο της
10:20 Εκτός εκπομπής η Κατερίνα Καραβάτου – Η ανακοίνωση του Κρατερού Κατσούλη!
14:08 Πανελλαδικές 2019: Οι απαντήσεις σε Φυσική, Ιστορία και Ανάπτυξη Εφαρμογών
19:32 Νέο… παραλήρημα Μουτσινά για τον γάμο της Ηλιάκη 
20:35 Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Από εισρόφηση πέθανε το 8 μηνών μωρό;
16:18 Μπαλατσινού-Κωστόπουλος: Μαζί στην αποφοίτηση του γιου τους!
09:14 Καλλίτσης: «Η Έλενα έφυγε από το σπίτι. Ήθελε κάτι άλλο»
15:30 Μέσα Ιουλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το «Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον»
17:46 Καλαμαριά: «Την έσπρωξε, τον χτύπησε και τη σκότωσε με το σφυρί»
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top