Δολοφονία φοιτήτριας-Σύντροφος Έλληνα:"Μου μιλούσε σαν να μην έγινε τίποτα"

"Δεν τρώω τίποτα, είμαι άλλος άνθρωπος"

Σε σοκ βρίσκεται η σύντροφος του Έλληνα κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Μιλώντας αποκλειστικά στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου, αποκαλύπτει ότι ενώ είχε δολοφονηθεί η άτυχη Ελένη συνέχιζε να μιλά μαζί της σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Πως ήτανε;

«Σαν να μην έγινε τίποτα. Δεν κατάλαβα κάτι γιατί συνέχεια μου έλεγε ότι του έλειπα και πότε θα πάω. Μου έκανε εντύπωση γιατί μιλήσαμε πολύ λίγο χρόνο τρία λεπτά μόνο και μου το έκλεισε απότομα. 

Ούτε κατάλαβα ότι ήταν στεναχωρημένος. Πάντα εμένα μου έλεγε όταν είχε κάτι έλεγε, μιλούσε, δεν κατάλαβα τίποτα. 

Στη μεταξύ σας σχέση ήταν βίαιος; 

«Όχι ποτέ». 

Είναι η τελευταία συνομιλία του Έλληνα κατηγορούμενου με την σύντροφο του. την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Είχαν περάσει πέντε ημέρες από την δολοφονία της  Ελένης. Εκείνος ήταν απόλυτα ψύχραιμος. Είχε το θράσος, ενώ ήξερε ότι είχε βρεθεί το πτώμα της άτυχης Ελένης, να λέει τρυφερά στη σύντροφο του ότι του έλειπε. Η κοπέλα είναι σε σοκ. 

«Για μένα έχει πέσει η γη κάτω από τα πόδια μου δεν μπορώ δεν έχω λόγια τι να πω με αυτά που έχουν γίνει, δεν το έχω αντιληφθεί ακόμα ότι  έχει γίνει όλο αυτό, νομίζω ότι είναι όνειρο και θα ξυπνήσω», λέει.  

Δολοφονία 21χρονης: Σε ξεχωριστές φυλακές οι κατηγορούμενοι

«Μου έχει περάσει από το μυαλό ότι στη θέση της Ελένης θα μπορούσα να είμαι εγώ. Με όλα αυτά που έχω ακούσει εννοείται πως φοβήθηκα Είναι λογικό να φοβάσαι να ξέρεις ότι έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου και από την άλλη να τον έχουν βγάλει …δεν ξέρω δεν μπορώ δεν έχω λόγια να περιγράψω.  Αυτό είναι τραύμα και αυτό δεν θα το ξεχάσω», λέει.  

Η κοπέλα είναι ζευγάρι με τον Έλληνα φερόμενο ως δράστη τους τελευταίους μήνες. Γνωρίστηκαν στη  Ρόδο και ερωτεύθηκαν. Όπως μας αποκάλυψε, τίποτα δεν προμήνυε το κακό που έγινε. Η ίδια δεν γνώριζε καν τον Αλβανό, ούτε είχε ακούσει να τον αναφέρει. 

 «Δεν μπορώ να απαντήσω στο αν θα πάω στη φυλακή να του μιλήσω. γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω Δεν ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς. Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να πω ότι θα πάω», λέει. 

«Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτή την κοπέλα Φαντάζομαι τι έχει ζήσει αυτή η κοπέλα εκεί δεν ξέρω δεν μπορώ δεν θα ήθελα καν όχι στη θέση της δεν θα ήθελα κανένας να ήταν στη θέση της. Έχω κλάψει πάρα πολύ .Δεν τρώω τίποτα είμαι άλλος άνθρωπος», καταλήγει.  

Video: Ο άγριος ξυλοδαρμός του 19χρονου κατηγορούμενου στις φυλακές

Ελένη Τοπαλούδη:Τι είπε ο 19χρονος Αλβανός για την επίθεση μέσα στη φυλακή

Οι αρχές διερευνούν αν οι δυο νεαροί είχαν παρασύρει στο σπίτι στους Πεύκους και άλλα κορίτσια. Υπάρχει μαρτυρία για μια ανήλικη που γλίτωσε την τελευταία στιγμή. Η εισαγγελία  Ρόδου έδωσε εντολή να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθούν οι μαρτυρίες από 2 φίλες της Ελένης ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τρία άλλα άτομα πριν από λίγους μήνες. 

«Της ζήτησαν να πιουν καφέ και στη συνέχεια ακολούθησε σεξουαλική πράξη και με τους τρεις καθώς και βιντεοσκόπηση χωρίς την συγκατάθεσή της. Η καταγγελία δεν έγινε την ίδια ημέρα στο Α.Τ Ρόδου αλλά μετά από μία εβδομάδα. Μετά από αυτό που της συνέβη της δημιουργήθηκε μεγάλη φοβία», λέει φίλη της Ελένης.  

Οι λιμενικές αρχές συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από μάρτυρες κλειδιά. Και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία για να λυθεί ο γρίφος ποιος τη χτύπησε , αλλά και ποιος την πέταξε στο γκρεμό.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top