Δολοφονία Ρόδος: «Εμείς ξέραμε την αλήθεια», λέει η μητέρα του 21χρονου

Δήλωσε ανακουφισμένη μετά από τις εξελίξεις με το δαχτυλικό αποτύπωμα

Οι δράστες

Ανακουφισμένη δήλωσε η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη, ο οποίος κατηγορείται μαζί με έναν 19χρονο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, μετά από τα εργαστηριακά αποτελέσματα των ερευνών στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η φοιτήτρια. 

Τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στη βάση του σίδερου δεν ανήκουν στον γιο της, κάτι που όπως είπε η ίδια στον ΑΝΤ1 το γνώριζε ήδη. 

Δολοφονία Ρόδος: «Η Ελένη αντιστάθηκε, τα χέρια της ήταν μελανιασμένα»

«Ακόμη είμαι σοκαρισμένη. Εξ αρχής ο γιος μου ισχυριζόταν ότι δεν είχε σχέση με τα χτυπήματα στην άτυχη κοπέλα και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο δικηγόρος μας υπέβαλε αίτημα εξέτασης αποτυπωμάτων και DNA για το φονικό σίδερο», είπε η μητέρα του 21χρονου και συνέχισε:

Έγκλημα Ρόδος: Τι δείχνει το αποτύπωμα που βρέθηκε στο σίδερο

«Εμείς ξέραμε την αλήθεια κατά βάθος, ξέρουμε τι είναι το παιδί μας. Η ανάκριση συνεχίζεται. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών, να αξιολογηθούν τα ευρήματα και να δείξουν ποιος έκανε τι και το βάρος της ευθύνης του καθενός».

Μαρτυρία κρατούμενου για 19χρονο: «Ούτε Θεός δεν μπορούσε να τον σώσει»

Υπενθυμίζεται ότι αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού βρέθηκαν στην πλάκα του σίδερου, με τα ερωτήματα όμως ως προς τις συνθήκες θανάτου της Ελένης να παραμένουν αναπάντητα. Αυτό που καλούνται οι αρχές να διαλευκάνουν είναι ποιος από τους δύο νεαρούς ήταν αφενός εκείνος που τη χτύπησε με το σίδερο με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και αφετέρου ποιος ή ποιοι την έριξαν από τα βράχια, "καταδικάζοντάς" την σε θανάτο. 

Οι δύο κατηγορούμενοι ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον και δε σύμφωνουν σε τίποτα στις καταθέσεις τους στον εισαγγελέα. Τοσο ο 21χρονος Ροδίτης, όσο και ο 19χρονος φίλος του δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία συμμετοχή στο έγκλημα.

Δολοφονία Ρόδος: «Η Ελένη αντιστάθηκε, τα χέρια της ήταν μελανιασμένα»

Ο θείος πάλι της 21χρονης φοιτήτριας σε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα ξεκαθάρισε ότι η ανιψιά του αντιστάθηκε στις σεξουαλικές τους απαιτήσεις και γι' αυτό την σκότωσαν, ενώ όπως είπε, η Ελένη είχε τέτοια σωματοδομή που ένας άνθρωπος μόνος του δε θα μπορούσε να την κουβαλήσει και να τη ρίξει από τα βράχια.  

Στις φυλακές Γρεβενών και οι δύο κατηγορούμενοι

Την ίδια ώρα, οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας βρίσκονται πλέον στις φυλακές Γρεβενών και κρατούνται σε διαφορετικά κελιά και σε συνθήκες απομόνωσης για να μην επαναληφθούν τα γεγονότα που συνέβησαν στις φυλακές Αυλώνα, όπου ο 19χρονος δέχθηκε επίθεση από άλλους κρατουμένους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top