Αυτόπτης μάρτυρας: Δε λένε αλήθεια για τους πυροβολισμούς οι Αλβανοί!

Ξεσπά η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσιφά

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις εικόνες από τη συμπλοκή των Αλβανών αστυνομικών με τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, που παίζουν τα μέσα της γειτονικής χώρας, έκανε αυτόπτης μάρτυρας.

Κάτοικος της περιοχής έδωσε στην απεσταλμένη του STAR στους Βουλιαράτες, Μαίρη Τζώρα, έναν κάλυκα από το όπλο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Η συγκλονιστική μαρτυρία του Έλληνα ιατροδικαστή που είδε τον Κατσίφα

Όπως είπε, ο λόγος που το έκανε είναι εικόνες, όπως αυτή με το αλβανικό περιπολικό που φέρεται να έχει δεχθεί σφαίρες από τον 35χρονο ομογενή, οι οποίες προβάλλονται ιδιαίτερα από τα αλβανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αφενός ο Κατσιφάς έριχνε στον αέρα και αφετέρου η πλευρά αυτή του περιπολικού ήταν από την αντίθετη μεριά από αυτή που βρισκόταν ο 35χρονος ομογενής. Δηλαδή, δε δικαιολογείται να έχει βληθεί από τον ίδιο το περιπολικό! 

Το ξέσπασμα της αδερφής

Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι και το δικαστήριο της Χάγης δηλώνει η Ερμιόνη Κατσίφα.

Όπως λέει η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι Αλβανοί αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι τους και έστρεψαν τα όπλα στους γονείς της, με την ίδια να μιλά για «απαράδεκτη, εγκληματική και ρατσιστική πράξη».

«Ήρθαν εδώ οι κομάντος να κυνηγήσουν ποιον; Δεν έκανε κάτι ο Κωνσταντίνος. Έλεγαν στη μάνα μου “τι νομίζετε ότι είναι εδώ κυρία μου, Ελλάδα;”», είπε.

Όπως λέει, ο 35χρονος εκτελέστηκε από τους Αλβανούς,ε νώ δεν επιτέθηκε σε κανένα: «Και στα βίντεο που δείχνουν, φαίνεται ότι δεν είχε στραμμένο κατά κάποιου το όπλο».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top