Μάτι:Ο εισαγγελέας καλεί Δούρου,Ψινάκη και άλλους 18 για τη φονική πυρκαγιά

Ως υπόπτους για τέλεση αξιόποινων πράξεων

Πρώτη ανάρτηση: 2018-10-13 08:13

Να δώσουν εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη για τους χειρισμούς τους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι στις 23 Ιουλίου καλούνται είκοσι άτομα.

Μεταξύ αυτών, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία πριν από 15 ημέρες κλήθηκε σε εξηγήσεις και για τις πλημμύρες στη Μάνδρα, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής Σωτήρης Τερζούδης, ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στελέχη της πολιτικής προστασίας, της ΕΛΑΣ, της πυροσβεστικής και του Λιμενικού.

Όλοι τους έχουν μηνυθεί από συγγενείς των θυμάτων και καλούνται με την ιδιότητα του υπόπτου για τέλεση αξιόποινων πράξεων.

«Ο σεβασμός στη μνήμη των θυμάτων και στον πόνο των οικογενειών τους απαιτεί μια τέτοια υπόθεση υψίστης σπουδαιότητας, όπως είναι η έρευνα της Δικαιοσύνης για την τραγωδία στην Ανατολική Αττική, να προχωρήσει με ρυθμούς διαφορετικούς», δήλωσε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου μετά την κλήση της από τη Δικαιοσύνη.

 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top