Στο STAR η μητέρα της Ειρήνης που μαχαίρωσε κι έκαψε ο πατέρας της

Η 18χρονη μαρτύρησε στο διαμέρισμα της Πετρούπολης πριν από έναν χρόνο

Με σπαρακτικά λόγια που ραγίζουν καρδιές η μητέρα της άτυχης Ειρήνης , που έσβησε από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, μιλά στην Κατερίνα Ρίστα για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR και ζητά δικαίωση για την ψυχή της κόρης της.

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα έκανα τα πάντα και θα έδινα τα πάντα για να είναι εκείνη εδώ και να μην υπήρχα εγώ» λέει στο STAR.

Ο χρόνος για τη μητέρα της Ειρήνης σταμάτησε σε εκείνο το πρωινό πριν από ένα χρόνο. Όταν ο πατέρας των παιδιών τους, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έσφιξε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της κόρης τους, τράβηξε το μαχαίρι κι άρχισε να τη χτυπά βάναυσα στο πρόσωπο και το στήθος. Στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα στην Πετρούπολη για να κάψει ζωντανή την μόλις 19 ετών κόρη του.

«Έζησε και είδε τον θάνατό της  η Ειρήνη, μόνο το παιδάκι μου ξέρει τι ακριβώς πέρασε από τα χέρια αυτού του δολοφόνου» προσθέτει η μάνα της 18χρονης.

«Ήξερε τι έκανε, το παιδί έζησε για ώρες το μαρτύριο» επισημαίνει η Γιάννα Παναγοπούλου,  δικηγόρος της μητέρας της 18χρονης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δε θυμάται τίποτα, ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα. Εκείνη όμως ξέρει. Η αιτία πίσω από την αποτρόπαια πράξη του ήταν η εκδίκηση ,μας λέει. Ήθελε να της πάρει το σπλάχνο της. Να τη διαλύσει, να την πονέσει στο πιο ευαίσθητο σημείο της.

«Απαιτώ να τον δω και να μου πει γιατί το έκανε, γιατί μου σκότωσε το παιδί μου. Έχω μια καρδιά αυτή τη στιγμή, η μισή είναι μέσα στον τάφο. Οι μέρες δεν περνάνε ...Οι μέρες περνάνε με το να είμαι καθημερινά στο νεκροταφείο, δίπλα στο παιδί μου, να μιλάω με το παιδί μου , στον τάφο που τον έβαλε εκείνος».

Ένα πράγμα μόνο ζητά, ένα πράγμα σκέφτεται τα λίγα λεπτά που το μυαλό της καθαρίζει από τον πόνο. «Δικαίωση εγώ δε θα πάρω. Με το να πάει φυλακή δεν δικαιώνομαι. Θα δικαιωθεί όμως η ψυχή της Ειρήνης μου που είναι εκεί πάνω. Να ηρεμήσει το παιδάκι μου. Εγώ δε θα δικαιωθώ ποτέ, γιατί η Ειρήνη μου δε θα γυρίσει ποτέ»

Στις 23 Οκτωβρίου η μητέρα της Ειρήνης θα αντικρίσει ξανά τον παιδοκτόνο στην αίθουσα του δικαστηρίου.


Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top