Mητέρα εστεμμένης η γυναίκα που μαχαιρώθηκε από τον κουνιάδο της και πέθανε

«Ήταν πολύ δυναμική, μας στήριζε» λέει η κόρη της

Μητέρα εστεμμένης καλλονής ήταν η γυναίκα που νωρίς το πρωί της Τετάρτης, βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του κουνιάδου.

Ο 60χρονος, της είχε στήσει καρτέρι θανάτου και όταν εκείνη έφτασε στην καφετέρια όπου εργαζόταν στην περιοχή Δειλινά, τη μαχαίρωσε τρείς φορές μετά από έντονο καυγά που είχαν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί Σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, η κόρη του θύματος δήλωσε πως ο θείος της (από τον πρώτο γάμο της μητέρας της), τον τελευταίο καιρό δεν ήταν πολύ καλά:

«Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω την κύρια αιτία της δολοφονίας. Αυτό που ξέρω, είναι ότι τον τελευταίο μήνα, ο θείος δεν ήταν πάρα πολύ καλά και μάλωνε συνέχεια με τη μητέρα μου».

60χρονος μαχαίρωσε την πρώην κουνιάδα του μες στη μέση του δρόμου

«Η αδελφή μου τον φιλοξενούσε τα τελευταία 3 χρόνια στο σπίτι της, τον συντηρούσε βιοποριστικά. Είχαμε όλοι πολύ καλές σχέσεις με τον θείο. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Τον τελευταίο μήνα είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα και κάποιες προστριβές με τη μητέρα μου αλλά δε δώσαμε σημασία. Σήμερα με ξύπνησαν και μου είπαν ότι μαχαίρωσε τη μητέρα μας στην οικογενειακή μας επιχείρηση».

«Η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ δυναμική. Μας στήριζε, μας είχε μεγαλώσει μόνη της. Ήταν η ψυχή της οικογένειας», κατέληξε.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ

Ήταν περίπου εφτά το πρωί της Τετάρτης. Η άτυχη 53χρονη είχε μόλις φτάσει στην οικογενειακή επιχείρηση και ετοιμαζόταν να ανοίξει την καφετέρια. Εκεί, την περίμενε ο 60χρονος.

Μόλις την είδε, εμφανίστηκε μπροστά της και άρχισαν να καυγαδίζουν. Κουβέντα στην κουβέντα, η λογομαχία έγινε ακόμα πιο έντονη, μέχρι που κάποια στιγμή ο 60χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και τη μαχαίρωσε τρείς φορές, στην κοιλιά και τον λαιμό.

Μετά το φονικό επιβιβάστηκε στο μηχανάκι του και διέφυγε.

Στο σημείο του φονικού έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί. Τελικά, ο 60χρονος συνελήφθη τη στιγμή που πήγαινε να παραδοθεί, με τα ρούχα του να είναι γεμάτα αίματα.

Ο ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Μαζί Σου», η γυναίκα είχε τέσσερα παιδια. Δύο από τον πρώτο και δύο από τον δεύτερο γάμο. Από τον δεύτερο γάμο της, είχε αποκτήσει την εστεμμένη και έναν 21χρονο γιο. Όλοι μαζί, είχαν άψογες σχέσεις.

Τα τελευταία τρία χρόνια, τον 60χρονο φιλοξενούσε στο σπίτι της η μία της κόρη από τον πρώτο της γάμο. Το προηγούμενο βράδυ του φονικού, ο 60χρονος φέρεται να είχε πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα η κόρη να αναγκαστεί να τον διώξει από το σπίτι. Αυτή φέρεται να ήταν και η αρχή του δράματος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top