Μόνο στο Star: «Είμαι αθώος, μου την “έστησε” ο πατέρας της Άννυ»

Μιλά μέσα από τις φυλακές ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία

Αθώος φωνάζει μέσα από τα κάγκελα της φυλακής ο Νικολάι, ο φίλος του πατέρα της μικρής Άννυ, ο οποίος καταδικάστηκε επίσης σε ισόβια για τη φρικιαστική δολοφονία του μικρού κοριτσιού. 

«Δυόμιση χρόνια βρίσκομαι άδικα μέσα στις φυλακές. Είμαι αθώος, δεν έχω κάνει τίποτα σ’ αυτό το παιδί. Δε βρισκόμουν καν στο σπίτι, όταν έγινε το κακό», είπε μέσα από τη φυλακή ο Νικολάι στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Γιώτα Κηπουρού. 

Η μητέρα της μικρής Άννυ στο Star: «Πιστεύω ότι το παιδί μου ζει»

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της μικρής Άννυ

«Η καταγγελία για τη συμμετοχή μου στον τεμαχισμό του παιδιού ήταν ένα ψέμα. Από μια ψεύτικη καταγγελία εγώ βρέθηκα στις φυλακές με ισόβια», συνέχισε λέγοντας ότι ο πατέρας της μικρής τον ενέπλεξε στην υπόθεση, γιατί είπε στην αστυνομία, όσα φριχτά του είχε εξομολογηθεί. 

«Με έμπλεξε γιατί είμαι ο άνθρωπος που πήγα στην αστυνομία και από εμένα ξεκίνησε η έρευνα. Αν δεν ήμουν εγώ, κανένας μέχρι στιγμής δε θα ήξερε τι συνέβη στο παιδί», τόνισε. 

Όπως είπε, υπάρχουν μάρτυρες κι επίσημα έγγραφα από τη Βουλγαρία που θα αποδείξουν στο Εφετείο πως όσα ισχυρίζεται είναι αλήθεια. 

Αρνήθηκε επίσης ότι κρυβόταν από τις αρχές όλο τον καιρό που τον αναζητούσαν και υποστήριξε ότι η αστυνομία γνώριζε ότι βρίσκεται στο σπίτι του.

Πρόσθεσε ότι στο Εφετείο θα καταθέσει ως μάρτυρας ο τότε διοικητής του αστυνομικού τμήματος, στον οποίο ο ίδιος έκανε την καταγγελία της δολοφονίας της Άννυ. 

Ο Νικολάι χαρακτήρισε «θέατρο» την πρώτη δίκη, σημείωσε όμως, ότι ακόμα και τώρα ο ίδιος πιστεύει ότι έκανε το σωστό. 

«Την περίοδο που πέθανε το παιδί εγώ δεν έμενα στο σπίτι του Σάββα. Το προηγούμενο διάστημα έμενα εκεί, αλλά το πρωί της 8ης Απριλίου, οπότε και εκτιμάται ότι δολοφονήθηκε η Άννυ, έφυγα από το σπίτι και δεν επέστρεψα. Μετά από εκείνη τη μέρα, πήγα στο σπίτι του Σάββα πολλές φορές, αλλά δεν είδα ποτέ εκεί αίμα ή κάτι που να μου δώσει να καταλάβω ότι είχε γίνει κάτι κακό εκεί μέσα», είπε. 

Όσον αφορά στο γενετικό του υλικό που βρέθηκε μέσα στο σπίτι, ο ίδιος δεν μπορούσε να δώσει καμία απάντηση. 

«Εγώ έμενα 60 μέρες στο συγκεκριμένο σπίτι, θα μπορούσε να βρίσκεται οπουδήποτε γενετικό μου υλικό. Τις απαντήσεις θα τις δώσουν οι επιστήμονες. Αυτό που ξέρω είναι ότι όσο έμενα εκεί, έρχονταν στο σπίτι κι άλλοι φίλοι του Σάββα», συνέχισε ο Νικολάι. 

Αρνήθηκε επίσης ότι προμήθευε με ναρκωτικά τον πατέρα της Άννυ και δήλωσε αισιόδοξος ότι στο Εφετείο θα αποδειχθεί ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της μικρής. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top