Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της μικρής Άννυ

Ένταση επικράτησε στη δικαστική αίθουσα

Η μικρή Άννυ

Διεκόπη για τις 23 Οκτωβρίου η δίκη για τη φρικτή δολοφονία της 4χρονης Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα, την άνοιξη του 2015

Αίτημα διακοπής υπέβαλε ο συνήγορος του πατέρα της Άννυ, Παναγιώτης Χρυσικάκης, καθώς παρίσταται και στη δευτεροβάθμια δίκη για την υπόθεση της Αιξωνής, η οποία βρίσκεται στο κρίσιμο στάδιο της εισαγγελικής πρότασης. 

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για τη ζωή της μικρής Άννυ: «Κάναμε μπροστά της χρήση ναρκωτικών»

Ξαναζωντάνεψε ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ στο δικαστήριο: «Τεμάχισα την κόρη μου» ομολόγησε ο πατέρας της Άννυ!

Στο εδώλιο των κατηγορουμένων κάθισαν την Τετάρτη ο πατέρας της Άννυ,  Στανισλάβ Μπακατζίεβ και ο φίλος του Νασίφ Αχμέντοφ, οι οποίοι σε πρώτο βαθμό είχαν καταδικαστεί σε ισόβια για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού.

Κατηγορούμενη είναι και η μητέρα της Άννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία διώκεται για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος κι είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

ΑΥΤΟ είναι το σπίτι «κολαστήριο» που πέρασε τις τελευταίες της στιγμές η μικρή Άννυ!

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: η μικρή Άννυ με τον πατέρα της σε μαγαζί με είδη οικιακής χρήσης!

Στη δικαστική αίθουσα πάντως επικράτησε ένταση κατά την έναρξη των διαδικασιών, όταν μια γυναίκα που καθόταν στο ακροατήριο φώναξε στη μητέρα του πατέρα της Άννυ:

«Δεν τον σκότωνες την ώρα που τον γέννησες να έχουμε ησυχάσει».

 Το χρονικό της υπόθεσης:

Στις 21 Απριλίου 2015, η μητέρα της μικρής Άννυ, Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνιση της 4χρονη κόρης της, λέγοντας ότι κάποιος την άρπαξε από την παιδική χαρά, όπου είχε πάει μαζί με μια φίλη της. 

Στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι το παιδί δεν είχε πάει ποτέ στην παιδική χαρά, με τον πατέρα του να ισχυρίζεται ότι άνοιξε την πόρτα του σπιτιού τους μέσα στη νύχτα κι έφυγε, ενώ η μητέρα της ήταν σε ταξίδι στη Γερμανία. 

Η αλήθεια όμως ήταν πολύ πιο ανατριχιαστική. Ο 27χρονος πατέρας της μικρής μέχρι και τώρα δεν έχει ομολογήσει τη δολοφονία της μικρής, αλλά παραδέχθηκε ότι τεμάχισε το άψυχο κορμί της κόρης του και το πέταξε στα σκουπίδια, ακόμα και μέσα στην τουαλέτα. 

Όπως ομολόγησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, 9 Απριλίου ξύπνησε και βρήκε την Άννυ νεκρή δίπλα του. Η περιγραφή των πράξεών του μετά είναι φρικιαστική. Παραδέχθηκε ότι τεμάχισε το άψυχο κορμάκι του, το έβρασε στην κατσαρόλα και μετά πέταξε τα κομμάτια του ακόμα και μέσα στην τουαλέτα. 

Όταν επέστρεψε η μητέρα του παιδιού σκαρφίστηκε μια ολόκληρη ιστορία για την εξαφάνισή της, αλλά η ανατριχιαστική αλήθεια αποκαλύφθηκε, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top