Η μητέρα της μικρής Άννυ στο Star: «Πιστεύω ότι το παιδί μου ζει»

«Θέλω να φύγω από την Ελλάδα, όλα μου τη θυμίζουν»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Η ζωή της σταμάτησε πριν από τρία χρόνια. Η μητέρα της μικρής Άννυ ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη της έφυγε με τόσο φρικιαστικό τρόπο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Η ίδια λέει ότι ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί… Ακόμα πιστεύει ότι η Άννυ είναι ζωντανή και ζει κάπου αλλού. 

«Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι έχει φύγει. Νομίζω ότι δεν της έχει κάνει κακό ο Σάββας. Ότι ζει», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Γιώτα Κηπουρού. 

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της μικρής Άννυ

Όπως είπε, δεν φανταζόταν ποτέ όταν άφηνε για λίγες μέρες τη μικρή με τον πατέρα της ότι θα διέτρεχε κίνδυνο. 

«Δεν πίστευα ότι αν άφηνα το παιδί με τον πατέρα του κινδύνευε. Δε μου είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, ήταν πάντα τυπικός, πρόσεχε το παιδί, την φρόντιζε. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Θέλω να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει ότι το έκανε. Ότι μπόρεσε να κάνει αυτά στο παιδί αυτά τα πράγματα που είπε στην αστυνομία», είπε. 

Για την ίδια ρόλο κλειδί στην υπόθεση έπαιξε ο φίλος του Σάββα ο Νίκι. 

«Δεν ήξερα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έμενε στο σπίτι μας, όσο εγώ έλειπα. Αν το ήξερα δε θα άφηνα το παιδί μαζί του. Δεν τον χώνευα, δεν μου γέμιζε το μάτι από παλιά. Δεν ήξερα ότι κάνουν χρήση ναρκωτικών μπροστά στο παιδί», συνέχισε. 

Όσο για το τριπλό γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σοβατεπί πίσω από το κρεβατάκι της Άννυ, το οποίο άνηκε στο παιδί, στον Νίκι και σε ένα άγνωστο πρόσωπο η μητέρα της μικρής είπε:

«Ο Σάββας δεν είχε φίλους. Καθόταν όλη μέρα στο σπίτι με το παιδί κι εγώ πήγαινα για δουλειά και τους παρείχα τα πάντα. Ο άλλος όμως δεν ξέρω ποιους έφερνε στο σπίτι. Δεν ξέρω τι άτομα έμπαιναν στο σπίτι μου».

Όπως τόνισε πλέον έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Δεν εκδίδεται, μέχρι πρόσφατα εργαζόταν σε ένα συνεργείο καθαρισμού, δεν έχει στήριξη από κανέναν, ζει μόνη της και σκέφτεται συνεχώς την Άννυ. 

«Είμαι μόνη μου. Η μητέρα μου δεν είναι καλά, δεν έχω κανέναν να με στηρίξει. Δεν έχω φίλους. Δεν κάνω πια την άλλη μου δουλειά... δεν υπάρχει λόγος άλλωστε. Ό,τι έκανα το έκανα για την Άννυ. Ήθελα να της προσφέρω τα πάντα γιατί εγώ είχα δύσκολη ζωή. Τώρα δεν έχω τίποτα», τόνισε. 

Αυτό που θέλει τώρα είναι να τελειώσουν όλα και να φύγει από την Ελλάδα. 

«Δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ. Όλα μου θυμίζουν την Άννι. Θέλω να φύγω, να πάω στη Γερμανία, όπου βρίσκεται ο σύντροφός μου και είναι ο μοναδικός άνθρωπος που με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια», είπε. 

Όνειρό της είναι να κάνει μια οικογένεια με πολλά παιδιά. 

«Θέλω να κάνω κι άλλα παιδιά. Πάντα ήθελα τρία. Θέλω να παντρευτώ τον σύντροφό μου στη Γερμανία και να κάνουμε οικογένεια. Τα πράγματα όλα της Άννυ τα έχω κρατήσει και θα τα δώσω στο δεύτερο παιδάκι μου», κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top