Οργή για τον τραυματισμό 19χρονης στο Αγρίνιο–Η ανάρτηση του αδελφού της

Τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Εξοργισμένη είναι η οικογένεια της 19χρονης, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στο Αγρίνιο στην πορεία για την επέτειο μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 

Αγρίνιο: Σε κατάσταση σοκ η 19χρονη που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Με κατάγματα στο κρανίο νοσηλεύεται η 19χρονη που τραυματίστηκε στο Αγρίνιο

Επεισόδια στην πορεία για τον Φύσσα σε Πειραιά,Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Η κοπέλα χτυπήθηκε στο πρόσωπο κατά πάσα πιθανότητα από ναυτική φωτοβολίδα σε ευθεία βολή, ενώ καθόταν σε ένα παγκάκι στην πλατεία Δημοκρατίας. 

Η 19χρονη έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε αιμόφυρτη, αρχικά στο νοσοκομείο Αγρινίου και από εκεί στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. 

Η φωτοβολίδα βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης με τις αρχές να εικάζουν ότι ο δράστης σημάδευε τους αστυνομικούς και κατά λάθος πέτυχε την κοπέλα. 

Ο αδελφός της 19χρονης σε μια ανάρτησή του δεν έκρυψε την οργή του για τον τραυματισμό της. 

«Φασισμός, αναρχοάπλυτα που αγοράζετε τα τσιγαριλίκια και τις φωτοβολίδες με τα λεφτά του μπαμπά, είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι η ίδια μου η αδελφή, επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε», έγραψε.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της, σύμφωνα με πληροφορίες είναι σταθερή και τη Δευτέρα θα υποβληθεί στην πρώτη από μια σειρά πολλών χειρουργικών επεμβάσεων και πλαστικών που θα χρειαστούν για την αποκατάσταση των τραυμάτων της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top