«Ναυάγιο» - Μαρτυρία στο star.gr: «Ψάχναμε κόσμο κάτω από τις βάρκες»

Τι λέει ο ιδιοκτήτης σκαφών που έσπευσε να βοηθήσει μετά την κατολίσθηση

Μεγάλη αναστάτωση και πανικός προκλήθηκε στο ξακουστό «Ναυάγιο» της Ζακύνθου μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε, το πρωί της Παρασκευής. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα από την πτώση των βράχων, αλλά ούτε και από την παλίρροια που προκάλεσε η κατολίσθηση.

Ο Γιάννης Μαρίνος, ιδιοκτήτης σκαφών που δραστηριοποιείται στο νησί, έφθασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά την κατολίσθηση και περιγράφει στο star.gr τις δραματικές στιγμές. 

«Μου τηλεφώνησε ο καπετάνιος από ένα σκάφος δικό μας και μας ενημέρωσε για το συμβάν. Πήραμε αμέσως ένα άλλο σκάφος και πήγαμε να βοηθήσουμε» αναφέρει ο κ. Γιάννης Μαρίνος και εξηγεί:

«Από την κατολίσθηση σηκώθηκε παλίρροια, ένα τεράστιο κύμα. Κάποιες βάρκες που ήταν αγκυροβολημένες κοντά στη στεριά, αναποδογύρισαν. Βουτήξαμε στη θάλασσα και ψάχναμε κάτω από τις βάρκες μην υπήρχαν εγκλωβισμένοι. Ευτυχώς δεν υπήρχαν».

Το ευχάριστο είναι που δεν εγκλωβίστηκε κανείς κάτω από τους βράχους. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αγνοούμενοι, σημείωσε ο ιδιοκτήτης σκαφών. 

Τι προκάλεσε την κατολίσθηση στο Ναυάγιο της Ζακύνθου

Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της κατολίσθησης στο Ναυάγιο

της Σοφίας Βάγκα

email: svagka@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top