Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της κατολίσθησης στο Ναυάγιο

Πανικός στην ξακουστή παραλία της Ζακύνθου

Πρώτη δημοσίευση: 11:46

Σώοι εντοπίστηκαν το ζευγάρι των τουριστών και το παιδί τους που αναζητούνταν μετά από την κατολίσθηση βράχων στην παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο. 

Όπως έγινε γνωστό, οι τρεις τουρίστες πάνω στο πανικό που προκλήθηκε επιβιβάστηκαν σε άλλο βαρκάκι, από αυτό που τους είχε μεταφέρει στην ξακουστή παραλία, με αποτέλεσμα ο καπετάνιος του σκάφους να δηλώσει στο Λιμενικό την απουσία τους και να σημάνει συναγερμός. 

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πέντε τραυματίες, ένα ζευγάρι τουριστών με τα δυο παιδιά τους που μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ζακύνθου, ενώ ενδέχεται να υπάρχουν και άλλοι τραυματίες. 

Στο σημείο μεταβαίνει αυτή τη στιγμή κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ζακύνθου ώστε να ερευνήσει την πληροφορία που υπάρχει για τρεις αγνοούμενους κάτω από τους βράχους που έπεσαν.

Συγκεκριμένα, πηγαίνουν εκεί οχτώ πυροσβέστες από την πυροσβεστική υπηρεσία Ζακύνθου, 10 από την 6η ΕΜΑΚ μαζί με διασωστικό σκύλο, ενώ εννέα άτομα από την 1η ΕΜΑΚ μεταβαίνουν με Super Puma.

Υπενθυμίζεται ότι η κατολίσθηση σημειώθηκε το πρωί στην παραλία του Ναυαγίου, προκαλώντας πανικό στους τουρίστες που είχαν πάει εκεί για να απολαύσουν το μπάνιο τους. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top