Σε ύφεση η φωτιά στη Ζάκυνθο - Υπό μερικό έλεγχο στην Πάρο

Tρία πύρινα μέτωπα ξέσπασαν την Τρίτη

Στο βίντεο βλέπετε εικόνες από τη φωτιά στο Καλαμάκι Ζακύνθου από το imerazante.gr.

Tρία πύρινα μέτωπα ξέσπασαν χθες σε Ζάκυνθο, Πάρο και Εύβοια. 

Ζάκυνθος

Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στο Βροντόνερο, στο Καλαμάκι Ζακύνθου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα, δύο αεροσκάφη Καναντέρ που αντικατέστησαν τα 2 Πετζετέλ που επέστρεψαν στην βάση τους στην γειτονική Κεφαλονιά, καθώς και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου Έρικσον. Βοήθεια προσέφεραν και τέσσερις υδροφόρες, μια δημοτική και τρεις ιδιωτικές. 

Πάρος

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην περιοχή Ασπριές της Πάρου. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση και δεν κινδύνευσε κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 5 άτομα πεζοπόρο, ενώ μέχρι να νυχτώσει πετούσε και ένα ελικόπτερο Έρικσον. Σημειώθηκαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε τμήματα της Πάρου και στην Αντίπαρο για περίπου μισή ώρα.

Εύβοια 

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί και η φωτιά στο πευκοδάσος του Όρους Καντίλη στην Εύβοια, στην περιοχή Νεροτριβιά, βορείως των Πολιτικών, όπου παραμένουν 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες και 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα, για την πλήρη κατάσβεσή της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top