Φωτιά Μάτι: Συγγενής με τη 13χρονη Εβίτα το μωρό που πέθανε στις φλόγες

Όσα αποκάλυψε η γιαγιά του στον Guardian

Φωτιά στο Μάτι

Ο εφιάλτης για την οικογένεια Φύτρου δεν έχει τέλος. Η 13χρονη κόρη έπεσε από τα βράχια στο κόκκινο λιμανάκι για να σωθεί από τις φλόγες που τύλιξαν το Μάτι και ο πατέρας της με τον αδελφό της βρέθηκαν απανθρακωμένοι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Σήμερα όμως ο Guardian αποκαλύπτει ότι και το έξι μηνών μωρό που έχασε τη ζωή του στη φωτιά ήταν συγγενής των θυμάτων. 

Θρήνος στο σχολείο της 13χρονης που πήδηξε στον γκρεμό ενώ φλεγόταν

Ο Τσαλίκης επιβεβαίωσε ότι δύο αγνοούμενοι βρέθηκαν νεκροί

Αγωνία για τους αγνοούμενους – Απεγνωσμένες εκκλήσεις από συγγενείς

Η ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας στην Αθήνα, Helena Smith, συνομίλησε με την γιαγιά του μωρού, η οποία από τα ξημερώματα της Τρίτης βρίσκεται στο νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η κόρη της και μητέρα του άτυχου βρέφους. 

«Ο εγγονός μου ήταν έξι μηνών, δεν είχε καν βαφτιστεί. Πέθανε στα χέρια της Μαργαρίτας και τώρα εκείνη είναι στην εντατική. Τους βρήκαμε και τους δυο στη θάλασσα περίπου πέντε ώρες αφότου η πυρκαγιά έφτασε στο Μάτι», είπε και αποκάλυψε ότι είναι συγγενείς με την οικογένεια Φύτρου.

«Ο Θεός δεν μας έχει δώσει λόγια να περιγράψουμε αυτά που συμβαίνουν. Το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς, το σπίτι της κόρης μου το ίδιο. Η κόρη του ξαδέρφου μου, του Γρηγόρη, ήταν το 13χρονο κορίτσι που πήδηξε από τον γκρεμό. Ο άλλος μου ξάδερφος, ο Μιχάλης, χάθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του. Αρκετά ακόμα μέλη της οικογένειας μου αγνοούνται. Πείτε μου εσείς, υπάρχουν λέξεις να το περιγράψεις αυτό; Μπορεί η ανθρώπινη ψυχή να αντέξει κάτι τέτοιο;», αναρωτήθηκε με λυγμούς. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top