Αγωνία για τους αγνοούμενους – Απεγνωσμένες εκκλήσεις από συγγενείς

Ζητούν πληροφορίες για τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Πρώτη δημοσίευση: 11:06

Ώρες αγωνίας ζουν οι συγγενείς των αγνοουμένων που έχουν να μάθουν νέα για τους ανθρώπους τους από χθες το βράδυ, που οι φλόγες είχαν φτάσει μέχρι τη θάλασσα στο Μάτι και στη Ραφήνα. 

Η κυρία Βανέσα Μυλωνά έκανε έκκληση μέσω του Star για τον εντοπισμό ενός 54χρονου και του 11χρονου γιου του. 

Όπως είπε από χθες το βράδυ έχει να έρθει σε επικοινωνία με τον θείο της, Γρηγόρη Φύτρο και τον γιο του Ανδρέα. Η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί τους ήταν χθες στις 18:00 το απόγευμα, όταν και της είπε ότι βρίσκονται στο λιμάνι του Ματιού και ήταν ασφαλείς. 

Το αυτοκίνητό του έχει βρεθεί καμένο στο Κόκκινο Λιμανάκι μπροστά στην Αργυρά Ακτή και κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για την τύχη τους. Δυστυχώς η κόρη του βρέθηκε νεκρή στα βράχια στο Κόκκινο Λιμανάκι. 

Την ίδια ώρα δραματική έκκληση μιας μητέρας για τον εντοπισμό  των δύο παιδιών της και των γονιών της που βρίσκονταν στη Ραφήνα χθες κατά την ώρα της φωτιάς. 

Μέσω Facebook η κυρία Μαρία Μεγαγιάννη ζητά από οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τους ανθρώπους της να επικοινωνήσουν μαζί τους. 

«Αγνοούνται από χθες το απόγευμα στις 7! Στην περιοχή της Ραφήνας! Σας παρακαλώ πολύ οποίος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου ή με την Eleni Filippopoulou. Σας παρακαλώ πολύ! SOS τηλέφωνο επικοινωνίας: 6955191144 Ελένη Φιλιπποπούλου», έγραψε η κυρία Μεγαγιάνη. 

Έκκληση για τον εντοπισμό του θείου του κάνει και ο παραγωγός του Star, Ηλίας Φλωριώτης, ο οποίος έζησε την κόλαση της φωτιάς. 

Ο εικονιζόμενος ονομάζεται Μιχάλης Πολυπόρτης και χάθηκε από τους συγγενείς του την ώρα της μεγάλης φωτιάς. 

Το Star βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών για οποιαδήποτε βοήθεια. Όσοι αναζητούν δικούς τους ανθρώπους μπορούν να καλούν στο 2111891475 και οι ρεπόρτερ του σταθμού θα μεταφέρουν τις εκκλήσεις τους. 

Ειδική ομάδα ΟΥΚ αναζητά αγνοούμενους στη θάλασσα

Ειδική ομάδα των βατραχανθρώπων (ΟΥΚ) επιχειρεί για τον εντοπισμό αγνοούμενων στη θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας. 

Με τουλάχιστον 10 φουσκωτά προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν αγνοούμενους που βρέθηκαν στην θάλασσα στην προσπάθεια τους να αποφύγουν την πύρινη λαίλαπα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top